Libnet.ro
UNICEF

22:15

Hugh Laurie, despre concertul din Romania: Urmeaza Bucuresti, in umbra ridicolului Palat al lui Ceausescu

Adevărul Adevărul,
Hugh Laurie, despre concertul din Romania: Urmeaza Bucuresti, in umbra ridicolului Palat al lui Ceausescu

Actorul si cantaretul britanic, vedeta serialului de televiziune Dr. House, a postat pe contul de Twitter un mesaj referitor la concertul pe care il va sustine in aceasta seara in Romania, la Sala Palatului din Capitala, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Douazeci de statistici pe care nu le stiai despre familiile din Romania si nivelul lor de trai

In Romania anului trecut, trei sferturi dintre familii erau conduse de barbati 73% mai exact) si un sfert de femei 27%), arata o cercetare a Statisticii obtinute de HotNews. ro. Un sfert dintre familiile formate din salariati locuiesc la tara mediu rural) si, lucru ingrijorator, avem 37,4% familii formate din salariati si 42,6% de familii de pensionari. Regiunea cu cea mai mare pondere a pensionarilor este Oltenia 47,7% din capii familiilor sunt pensionari). Tot ingrijorator este faptul ca avem opt salariati la zece familii. si mai ales faptul ca decalajul privind veniturile este in crestere. Analiza nivelului mediu al veniturilor pe decile arata un decalaj de 1 : 4,1 1 : 3,7 in anul 2012) intre veniturile medii ale familiilor din prima decila cu cele mai mici venituri pe persoana) si veniturile medii pe familie in cazul ultimei decila cu veniturile cele mai mari). Citeste in atasament studiul integral al Statisticii.

Cum se intra la concertul lui Hugh Laurie (Dr. House)

Accesul la concertul pe care vedeta serialului de televiziune Dr. House House M. ), actorul si cantaretul britanic Hugh Laurie, il va sustine sambata, la Sala Palatului din Bucuresti, va fi permis de la ora 19. 00, urmand ca spectacolul sa inceapa la ora 20. 00, informeaza organizatorii, Phoenix Entertainment. Muzicianul va urca pe scena Salii Palatului impreuna cu The Copper Bottom Band pentru a sustine un concert live.

Program si reguli de acces Hugh Laurie With The Copper Bottom Band

Mai sunt cateva zile pana la concertul mult asteptat al celebrului Hugh Laurie de la Sala Palatului. Actorul, scriitorul si muzicanul impreuna cu The Copper Bottom Band va sustine un concert live, pe 12 iulie, de la ora 20. Organizatorii recomanda publicului sa vina la ora 19:00 la eveniment si sa respecte cu strictete regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului. Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incita pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitioneaza din nou bilet.

Hugh Laurie canta sambata la Bucuresti: reguli de acces pentru show-ul Dr. House

Hugh Laurie concerteaza pentru prima oara in Romania, sambata, 12 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti. Spectacolul va incepe de la orele 20. 00, iar spectatorii sunt asteptati incepand cu orele 19. Organizatorii recomanda publicului sa respecte regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului.

Hugh Laurie canta sambata la Bucuresti: reguli si acces pentru show-ul Dr. House

Hugh Laurie concerteaza pentru prima oara in Romania, sambata, 12 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti. Spectacolul va incepe de la orele 20. 00, iar spectatorii sunt asteptati incepand cu orele 19. Organizatorii recomanda publicului sa respecte regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului.

Traian Basescu a discutat telefonic cu Petro Porosenco despre situatia din Ucraina

Traian Basescu si pre and sedintele Ucrainei, Petro Poro and senco, au avut astazi o convorbire telefonica la solicitarea par and tii ucrainene, in cadrul careia s-a discutat despre operatiunile din Donetk si Lugansk, anun and ta Administra and tia Preziden and tiala intru-un comunicat remis redac and tiei.

Enel se pregateste de exit: grupul italian iese din Romania

Enel anunta inceperea procesul de vanzare a operatiunilor de distributie si vanzare de energie din Romania, dar si cele de productie din Slovacia, in cadrul programului de reducere a datoriilor. Consiliul director al grupului a aprobat ca printre.

Ministrul Energiei critica ANRE: Nu incurajeaza dezvoltarea pietei de gaze din Romania

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a criticat, vineri, Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) pentru modul in care a transpus in legislatia secundara obligativitatea impusa de Guvern producatorilor si furnizorilor de gaze de a tranzactiona transparent si nediscriminatoriu anumite cantitati pe bursele din Romania.

14 copii din Romania au participat la un proiect german de arta colaborativa

Pe data de 1 Iulie 2014 ilustratorii Roxana si Alexander Ene de la ROXY KIDS ART din Germania un proiect de arta colaborativa cu si pentru copii, initiat impreuna cu scriitoarea germana Chris Silberer, premiat si finantat anual in Germania din August 2010) au desfasurat in preajma Cetatii Bisericii Evanghelice din Roades, in fosta Curte Parohiala evanghelica,) judetul Brasov, impreuna cu Fundatia Tabaluga ateliere ROXY KIDS ART, arta colaborativa cu 25 de copii din Romania.

Grupul italian Enel vinde operatiunile de distributie si vanzare de energie din Romania

Enel a inceput procesul de vanzare a operatiunilor de distributie si vanzare de energie din Romania si de productie de energie din Slovacia, in cadrul unui program al grupului italian de reducere a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )