Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ianis Hagi a primit o palma in public din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a spus antrenorul lui Rangers

Playtech Playtech,
Ianis Hagi a primit o palma in public din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a spus antrenorul lui Rangers

Dupa ultimul meci din campionat impotriva celor de la Motherwell, Steven Gerrard a avut frustrari dupa egalul facut. Rangers s-a straduit sa revina de la un gol . Dar si acel egal ar putea asigura ceea ce ar putea fi un punct important pe termen lung. Steven Gerrard ii mai acorda o sansa lui Ianis . continuă pe Playtech

Glasgow Rangers, victorie categorica - Ianis Hagi, o pasa de gol

Glasgow Rangers a prezentat un adevarat recital ofensiv impotriva celor de la Ross County, gazdele de pe Ibrox impunandu-se cu 5-0 prima liga de fotbal din Scotia, etapa XXV). Ianis Hagi a fost integralist la Rangers si a oferit o pasa de gol.

Ianis Hagi, weekend de vis cu Rangers: Romanul a devenit cel mai bun pasator din Scotia VIDEO

Dupa ce, la un moment dat, devenise o simpla rezerva sub comanda lui Steven Gerrard, acum, mijlocasul de 22 de ani e nelipsit din primul 11. Si, aproape de fiecare data, are o contributie concreta la victoriile echipei.

Ar putea beneficia cetatenii romani victime ale comunismului sovietic de reparatii din partea statului roman?

Este o intrebare care, de zeci de ani, a primit un raspuns pozitiv. Art. 1 alin. 2) lit. a din Decretul-Lege nr. 1181990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu incepere de la 6 martie 1945, precum si celor deportate in strainatate ori constituite in prizonieri, republicat, specifica cat se poate de clar ca De aceleasi drepturi beneficiaza si persoana care: a) a fost deportata in strainatate dupa 23 august 1944;, iar art. 12 alin. 1) adauga ca Beneficiaza de prevederile prezentului decret-lege si cetatenii romani cu domiciliul in strainatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )