Libnet.ro
UNICEF

13:15

ICCJ a decis in sedinta ca nu sunt intrunite conditiile pentru sesizarea CCR privind legea salarizarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ICCJ a decis in sedinta ca nu sunt intrunite conditiile pentru sesizarea CCR privind legea salarizarii

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, in sedinta, ca nu sunt intrunite conditiile pentru sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu legea salarizarii. Procurorul general Augustin Lazar a adresat, joi, scrisori presedintelui Klaus Iohannis, presedintei ICCJ si Avocatului Poporului pentru a sesiza CCR in legatura cu Legea salarizarii, considerand ca diferentele de salarizare intre procurori si judecatori sunt neconstitutionale, avand in vedere ca, in conformitate cu deciziile Curtii, procurorii au, ca si judecatorii, statut constitutional de magistrati, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Suprema a decis in sedinta ca nu sunt intrunite conditiile pentru sesizarea CCR privind Legea salarizarii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in sedinta, ca nu sunt intrunite conditiile pentru sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu legea salarizarii. Procurorul general Augustin Lazar a adresat, joi, scrisori presedintelui Klaus Iohannis, presedintei ICCJ si Avocatului Poporului pentru a sesiza CCR in legatura cu Legea salarizarii, considerand ca diferentele de salarizare intre procurori si judecatori sunt neconstitutionale.

Inalta Curte: Nu suntintrunite conditiile pentru sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu legea salarizarii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in sedinta, ca nu sunt intrunite conditiile pentru sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu legea salarizarii, transmite News. ro.

ICCJ a respins cererea procurorului general de a sesiza Curtea Constitutionala pe tema Legii salarizarii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, vineri, ca nu sunt intrunite conditiile pentru sesizarea Curtii Constitutionale in ceea ce priveste Legea cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

Instanta Suprema respinge cererea procurorului general de a sesiza Curtea Constitutionala cu privire la Legea salarizarii unitare

Instanta Suprema a decis ca nu sunt intrunite conditiile pentru sesizarea Curtii Constitutionale in ceea ce priveste Legea cadru, in legatura cu salarizarea personalului platit din fonduri.

ICCJ nu va sesiza Curtea Constitutionala pe Legea salarizarii

Curtea Suprema a anuntat ca nu va sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu Legea salarizarii deoarece nu sunt intrunite conditiile necesare, informeaza Digi24. Raspunsul vine dupa ce.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )