Libnet.ro
UNICEF

18:45

iCCJ a respins contestatia DNA la masura de control judiciar impusa lui Sergiu Lucinschi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
iCCJ a respins contestatia DNA la masura de control judiciar impusa lui Sergiu Lucinschi

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins astazi contestatia DNA la masura controlului judiciar impusa de iCCJ pentru Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, intr-un dosar in care este acuzat de santaj si trafic de influenta. continuă pe Ziarul Bursa

Darius Valcov cere inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai usoara: arest la domiciliu sau control judiciar

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a depus o cerere de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar, cerere ce va fi discutata.

Scutaru, sub control judiciar

George Scutaru a fost pus sub control judiciar si este urmarit penal pentru complicitate la luare de mita si spalare a banilor, dupa ce ar fi primit 170. 000 de euro, o parte din mita de un milion de euro primita de o persoana cu functie de conducere din administratia locala, potrivit DNA.

Suspectii retinuti in cazul Fenerbahce, eliberati sub control judiciar

Cei doi suspecti care au fost retinuti, marti dimineata, in cazul atacului armat asupra autocarului echipei Fenerbahce au fost eliberati sub control judiciar, informeaza Mediafax.

Suspectii in cazul Fenerbahce eliberati sub control judiciar, cei doi sustin ca sunt nevinovati

Cei doi suspecti care au fost retinuti, marti dimineata, in cazul atacului armat asupra autocarului echipei Fenerbahce au fost eliberati sub control judiciar, iar cei doi au declarat pentru presa din Turcia ca.

iCCJ a decis: Sergiu Lucinschi ramane in libertate sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv cererea DNA de arestare preventiva a lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, urmand ca acesta sa fie cercetat sub control.

Costel Corduneanu, victorie in fata justitiei: A scapat de sub control judiciar

Liderul clanului Corduneanu, Costel, a scapat de sub controlul judiciar impus de procurorii DIICOT Iasi. Interlopul este acuzat de trafic de armament si constituirea unui grup organizat. Acesta este ultimul dosar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )