Libnet.ro
UNICEF

00:07

Icona Pop: Cea mai cool aparitie pe scena muzicala internationala!

ADPM ADPM,
Icona Pop: Cea mai cool aparitie pe scena muzicala internationala!

Aino Jawo si Caroline Hjelt, componentele trupei Icona Pop, au fost starurile indiscutabile ale CMJ Music Marathon, eveniment desfasurat in New York. Formidabilul duo a vorbit cu Marlow Stern despre despartiri, petreceri nebune si despre cresterea popularitatii lor. Continue reading . continuă pe ADPM

Monstrul cu 70 de etaje din Moscova. Rusii au investit un miliard de dolari in cea mai inalta cladire din Europa

Turnul Shard din Londra a pierdut titlul de cea mai inalta cladire din Europa. A fost detronat de un zgarie-nori din Moscova, care are cu 29 de metri mai mult. Uriasa cladire are 339 de metri inaltime si o.

Miranda Kerr, cea mai sexy femeie in viata

Miranda Kerr a fost numita recent cea mai sexy femeie in viata de catre revista Esquire, editia britanica.

O veste rece si una calda. Cea mai scazuta temperatura din acest an, urmata de o incalzire a vremii. Vezi prognoza meteo

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc. Termometrele au inregistrat minus 7,1 grade Celius. Aceasta valoare termica a fost inregistrata in intervalul 6.

O veste rece si una calda. Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, urmata de o incalzire a vremii. Vezi prognoza meteo

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc. Termometrele au inregistrat minus 7,1 grade Celius. Aceasta valoare termica a fost inregistrata in intervalul 6.

IARNA aceasta va fi cea mai grea din ultimii ani. Va fi cosmarul soferilor

Soferii din Harghita sau cei care vor tranzita judetul ar putea da piept cu cea mai grea iarna din ultimii ani. Autoritatile au anuntat ca nu au bani pentru deszapezirea drumurilor. Prefectul spune ca de.

Arad by-pass, autostrada de cea mai buna calitate din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a receptionat, miercuri, lucrarile de construire a centurii municipiului Arad in regim de autostrada, iar reprezentantii firmei de consultanta au afirmat ca este cea mai bine realizata autostrada din Romania.

Angajati ai UBS, cea mai mare banca elvetiana, au aflat de concedierile in masa abia dupa ce cartelele lor de acces in cladire nu mai functionau

Angajatii bancii UBS, cea mai mare din Elvetia, au aflat ca au fost concediat in conditii uluitoare: angajatii de la sucursala din Londra au descoperit acest lucru dupa ce au vazut ca nu le mai functioneaza.

Cea mai PENIBILA campanie: Pic o data, ma ridic de doua ori

Campania electorala scoate intotdeauna din candidati ceea ce este mai bun. Asta s-a intamplat si in cazul doamnei doamnei Andreea Paul, candidata pentru un mandat de deputat in Colegiul 1 Oas in Satul Mare. Cea.

Cea mai indrazneata reclama PS Vita

Chiar daca a fost intens asteptata, promovata si intoarsa pe toate partile, ultima consola portabila de la Sony nu a inregistrat vanzari incredibile ba chiar dimpotriva. Mai mult ca sigur cifrele modeste inregistrate de PS Vita au determinat actiuni disperate din partea Sony Franta. Aceasta ar putea fi singura explicatie oarecum plauzibila pentru ciudatenia de reclama care a aparut intr-o revista frantuzeasca. Facand aluzie la cele doua suprafete tactile ale consolei: touch-screen-ul si panoul de pe spate, francezii compara PS .

Acer a facut cea mai abstracta reclama cu Megan Fox

Actrita ce a facut furori in primele filme Transformers, Megan Fox, joaca acum intr-o reclama la primele ultrabook-uriAcer S7. Din pacate nu prea vezi in aceasta reclama,ultrabook-urile. Chiar daca am vazut multe reclame abstracte, nelegatefara o legatura stransa cu subiectul, create doar pentru a scoate in evidenta un actor sau o actrita, nivelul la care a adus Acer acest fenomen in reclama de mai jos este remarcabil. Spotul de un minut si jumatate afiseaza doar 10 secunde produsul efectiv. In .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )