Libnet.ro
UNICEF

15:30

Igor Dodon a anuntat ca ii va retrage cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu pana la finalul acestui an

România Liberă România Liberă,
Igor Dodon a anuntat ca ii va retrage cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu pana la finalul acestui an

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat, la postul ProTV Chisinau, ca ii va retrage cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu pana la sfarsitul anului. continuă pe România Liberă

Dodon spune ca-i va retrage cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu pana la sfarsitul anului

Noul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat luni seara, la ProTV Chisinau, ca-i va retrage fostului lider de la Cotroceni, Traian Basescu, cetatenia moldoveneasca pana la sfarsitul anului, relateaza Radio Chisinau.

Dodon spune ca-i va retrage cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu pana la sfarsitul anului

Noul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat luni seara, la ProTV Chisinau, ca-i va retrage cetatenia moldoveneasca fostului lider de la Cotroceni Traian Basescu pana la sfarsitul anului, relateaza Radio Chisinau.

Presedintele Republicii Moldova ameninta ca-i retrage cetatenia lui Basescu pana la Anul Nou

Noul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ieri seara, la ProTV Chisinau, ca ii va retrage pana de Revelion cetatenia moldoveneasca fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, relateaza Radio Chisinau.

Igor Dodon anunta ca il va lasa pe Traian Basescu fara cetatenia moldoveneasca, pana la finalul acestui an

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca, pana la finele anului, va anula decretul de acordare a cetateniei moldovene lui Traian Basescu, deoarece actul a fost emis ilegal, informeaza curen.

Igor Dodon: Voi vedea cine va fi primul, Basescu sau Salaru

Presedintele Igor Dodon a anuntat, din nou, ca pana la Revelion ii va retrage cuplului Basescu cetatenia Republicii Moldova si-l va demite pe Anatol Salarul din functia de ministru al Apararii. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii in PROfunzime de la PRO TV Chisinau.

Igor DODON a schimbat limba oficiala a site-ului presedintiei din ROMANA in MOLDOVENEASCA (VIDEO)

Abia a fost investit presedinte ca a si inceput sa provoace controverse. Igor Dodon a schimbat limba oficiala a site-ului presedintiei din romana in moldoveneasca,.

Igor Dodon, in casa noua: Cladirea Presedintiei va fi reparata din bani externi

Abia investit in functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon este tot mai activ. Dupa ce a sfintit Presedintia, a schimbat limba romana cu limba moldoveneasca pe site-ul oficial al presedintelui, iar apoi a anuntat lista de consilieri, luni, 26 decembrie, purtatotorul de cuvant al sefului statului, Ion Ceban, a anuntat ca in curand edificiul va fi reparat.

Igor Dodon a semnat decretul de revocare a lui Anatolie Salaru din functia de ministru al Apararii

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat marti dimineata semnarea decretului privind revocarea ministrului Apararii, Anatolie Salaru. Dodon afirma ca Salaru, pe care l-a numit ministru de faima proasta, a cochetat cu NATO stiind foarte bine ca Republica Moldova este o tara neutra conform Constitutiei.

Igor Dodon a aprobat structura noua a aparatului presedintelui

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a aprobat sambata, 24 decembrie, noua structura a aparatului presedintelui. Echipa sa va fi prezentata luni, 26 decembrie, dupa cum a anuntat seful statului pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon se va intalni cu Vladimir Putin pe 17 ianuarie 2017

Presedintele Igor Dodon se va intalni cu presedintele Federatiei Ruse Vladimir Putin pe data de 17 ianuarie 2017. Ziua a fost anuntata dupa intalnirea lui Igor Dodon cu viceprim-ministrul Federatiei Ruse, Dmitri Rogozin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )