Libnet.ro
UNICEF

21:45

Igor Dodon a enumerat trei planuri pregatite de Vladimir Plahotniuc pentru indepartarea sa! Presedintele Republicii Moldova nu exclude nici varianta lichidarii fizice

B1 B1,
Igor Dodon a enumerat trei planuri pregatite de Vladimir Plahotniuc pentru indepartarea sa! Presedintele Republicii Moldova nu exclude nici varianta lichidarii fizice

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, a enumerat, luni, mai multe scenarii pe care Vladimir Plahotniuc le-ar lua in calcul pentru indepartarea sa de la putere, si nu a exclus nici macar varianta lichidarii. continuă pe B1

Criza politica de la Chisinau: Dodon anunta trei scenarii

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, are trei scenarii pentru criza politica de la Chisinau si face apel catre toate institutiile de stat, primarii, consilii raionale, sindicate, organizatii, sa isi declare sustinerea pentru noul guvern condus de Maia Sandu.

VIDEO Igor Dodon spune ca ar putea fi asasinat: Domnule Plahotniuc, nu-mi atingeti familia

Igor Dodon a declarat luni, 10 iunie, ca se fac presiuni enorme asupra familiei sale ca presedintele tarii sa-si depuna demisia din functie, pentru ca democratii lui Vlad Plahotniuc sa-si realizeze planul de mentinere la putere. Seful statului a afirmat ca democratii i-au in calcul inclusiv asasinarea sa.

Vlad Plahotniuc: Ce au facut Igor Dodon, PSRM si ACUM este o lovitura de stat

Presedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, sustine ca ceea ce au facut astazi, 8 iunie, Igor Dodon, PSRM si Blocul ACUM este o evidenta lovitura de stat. Potrivit politicianului, acestia au incalcat deliberat Constitutia si hotararile Curtii Constitutionale. Declaratiile au fost facute in cadrul unui briefing de presa, sustinut sambata seara, transmite IPN.

Pavel Filip: Demisia lui Igor Dodon este absolut necesara si fireasca, dupa ce intreaga tara l-a vazut cum este gata sa-si tradeze patria

Premierul in exercitiu Pavel Filip l-a chemat pe Igor Dodon sa-si depuna demisia duminica, 9 iunie, dupa ce in spatiul public a aparut un material video unde, la o intrevedere cu Vlad Plahotniuc, presedintele tarii recunoaste ca primeste lunar cate 700. 000 de euro, din Federatia Rusa, pentru finantarea Partidului Socialistilor.

UPDATE // Igor Dodon anunta anularea decretului celui de-al doilea premier moldovean, Pavel Filip, cu privire la organizarea de alegerianticipate

UPDATE 10:45:Igor Dodon a anuntat ca va anula decretul semnat de Pavel Filip si care prevede desfasurarea de alegerianticipate pe data de 6 septembrie, relateaza TVR Moldova. Apropo, o chestie.

Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. Continua tensiunile politice in Republica Moldova, unde incertitudinea creste de la o ora la alta. Duminica dimineata, presedintele Igor Dodon a fost suspendat temporar [] .

Igor Dodon nu renunta la lupta pentru putere din Republica Moldova. A cerut formarea Consiliului Suprem de Securitateal tarii

Intr-o postare de pe Facebook, de luni seara, presedintele pro-rus alRepublicii Moldova, Igor Dodon, a solicitat constituirea Consiliului Suprem de Securitate al Republicii Moldova. Am semnat Decretul.

Igor Dodon i-a inclus pe Maia Sandu, Andrei Nastase si Zinaida Greceanii in componenta Consiliului Suprem de Securitate

Igor Dodon a semnat luni, 10 iunie, Decretul privind constituirea Consiliului Suprem de Securitate al Republicii Moldova. in componenta Consiliului vor intra cativa membri noi, precum presedintele parlamentului, Zinaida Greceanii, si prim-ministrul Maia Sandu, votate in functiile mentionate de catre deputatii ACUM-PSRM, actiune declarata neconstitutionala de inalta Curte, dar declarata legala de PSRM-ACUM.

Andrian Candu, despre afirmatia lui Igor Dodon ca presedintele tarii ar putea fi asasinat: Declaratii stupide

Vicepresedintele PDM Andrian Candu califica drept declaratii stupide acuzatiile lui Igor Dodon la adresa PDM, potrivit carora, democratii ar pregati chiar si asasinarea sefului statului.

Igor Dodon va invita corpul diplomatic acreditat in Moldova la o discutie

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, spune ca este necesara actualizarea componentei Consiliului Suprem de Securitate si convocarea acestuia in regim de urgenta. Pe Facebook seful statului a scris ca a prezidat de dimineata o sedinta de lucru cu consilierii si sefii de directii ai aparatului Presedintiei, in cadrul careia a stabilit cateva obiective prioritare pentru urmatoarele zile, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )