Libnet.ro
UNICEF

22:45

Igor Dodon: O surpriza placuta! M-a sunat Erdogan si m-a felicitat personal

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: O surpriza placuta! M-a sunat Erdogan si m-a felicitat personal

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat marti, 22 noiembrie, ca a fost contactat telefonic de catre presedintele Turciei, Recep Erdogan, care i-a transmis felicitari pentru victoria la prezidentialele din 13 noiembrie. continuă pe Adevărul

Igor Dodon, pentru presa rusa: Doresc un parteneriat strategic cu Federatia Rusa; nu voi anula Acordul de Asociere cu UE

Relatiile dintre Republica Moldova si Federatia Rusa trebuie sa ajunga la nivelul celor de parteneriat strategic, a declarat intr-un amplu interviu acordat agentiei ruse Interfax presedintele ales al republicii, Igor Dodon, citeaza Agerpres.

Fiodor Ghelici: Nu vom permite ca Parlamentul sa-i puna bete in roate lui Igor Dodon. Deputatii vor trebui sa sarute mana presedintelui!

Presedintele organizatiei obstesti Moldova Mea, Feodor Ghelici, i-a avertizat luni, 21 noiembrie, pe toti deputatii de la Chisinau ca, daca nu-l vor sustine sau daca il vor insulta pe Igor Dodon in timpul exercitarii mandatului de presedinte, el va veni personal cu un tanc la Parlament.

Liderul de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, refuza varianta de federalizare propusa de noul presedinte Igor Dodon

Liderul separatist de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, respinge ideea presedintelui ales Igor Dodon de solutionare a conflictului transnistrean prin federalizarea Republicii Moldova.

Un membru al guvernului Republicii Moldova, sub vizorul lui Igor Dodon: Voi insista ca Salaru sa zboare din functie. Nu poate fi ministru al Apararii o persoana care se ocupa cu provocari

Presedintele ales, Igor Dodon, doreste ca, dupa ce va fi investit in functie, sa il demita pe actualul ministru al Apararii, Anatol Salaru, pe motiv ca incalca Constitutia si pune la cale provocari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )