Libnet.ro
UNICEF

00:07

Igor Dodon sustine ca nu va promulga nicio lege cu caracter antirusesc, chiar daca se va ajunge la suspendarea sa

România Liberă România Liberă,
Igor Dodon sustine ca nu va promulga nicio lege cu caracter antirusesc, chiar daca se va ajunge la suspendarea sa

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a afirmat, luni, intr-un interviu acordat agentiei RIA Novosti, ca nu va semna nicio lege antiruseasca, chiar daca aceasta va duce la organizarea unui referendum privind suspendarea sa din functie. continuă pe România Liberă

Igor Dodon vrea sa isi sporeasca puterile: Ce masuri anunta presedinte din Republica Moldova (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova vrea mai multa putere. Igor Dodon cere pe Facebook ca Moldova sa devina o republica prezidentiala. Liderul de la Chisinau sustine ca moldovenii ar avea mai multa.

Igor Dodon: Tragedia care a lovit SUA in urma cu 16 ani este o pagina plina de durere

Tragedia care a lovit Statele Unite ale Americii in urma cu 16 ani este o pagina trista si plina de durere pentru intreaga istorie contemporana. Pe 11 septembrie 2001, am fost cu totii martorii unui adevar terorismul trebuie combatut astazi, mentioneaza Igor Dodon intr-un mesaj de comemorare si sustinere adresat poporul american, transmite IPN.

Igor Dodon vrea ca Republica Moldova sa devina republica prezidentiala: Oamenii au incredere in presedinte, nu in Guvern

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca vrea ca tara sa devina republica prezidentiala si le va cere cetatenilor sa il sustina in modificarea statutului, relateaza Unimedia. In prezent, Republica Moldova este o democratie parlamentara.

Nu vreau razboi. Cum comenteaza Igor Dodon o posibila revolutie la Chisinau

Igor Dodon a fost rugat sa comenteze vineri, 8 septembrie, despre sansele unei eventuale revolutii ce ar putea avea loc la Chisinau, ca urmare a disensiunilor tot mai frecvente intre Presedintie si Guvern, mai ales pe fundalul ultimului scandal privind trimiterea militarilor moldoveni la exercitii in Ucraina, in pofida ordinului sefului statului de a interzice deplasarea contingentului.

Igor Dodon, revolta asupra militarilor care nu l-au ascultat. Decizia liderului moldovean

Igor Dodon, presedintele Republici Moldovei, sutine o sedinta informativa despre participarea efectivului Armatei Nationale la exercitiile militare NATO din Ucraina, potrivit Unimedia. Aceasta masura a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )