Libnet.ro
UNICEF

22:45

IGPR a anuntat rute ocolitoare pentru orasul Tandarei din Ialomita, dupa instituirea carantinei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
IGPR a anuntat rute ocolitoare pentru orasul Tandarei din Ialomita, dupa instituirea carantinei

Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) a comunicat, duminica, rutele ocolitoare pentru orasul Tandarei din judetul Ialomita, dupa intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 7 privind masuri de prevenire a Covid-19 care stabileste. continuă pe Wall-Street Ro

IN URMA INSTAURARII CARANTINEI CFR Calatori nu va emite tichete de calatorie pentru orasul Tandarei

In urma instituirii carantinei in orasul Tandarei, CFR Calatori nu va emite tichete de calatorie pentru orasul Tandarei decat pentru persoanele la care face referire articolul 2 din Ordonanta Militara, informeaza operatorul feroviar.

CFR Calatori nu va emite bilete de calatorie pentru orasul Tandarei

CFR Calatori nu va emite tichete de calatorie pentru orasul Tandarei decat pentru persoanele la care face referire articolul 2 din Ordonanta Militara. anunta compania de transport feroviar.

Rute ocolitoare dupa carantinarea orasului Tandarei. CFR Calatori nu mai emite bilete

Politistii au stabilit cateva rute ocolitoare, avand in vedere carantinarea orasului Tandarei, judetul Ialomita si precizeaza ca transportul de marfa este permis in oras. De asemenea, CFR a precizat ca nu va mai emite bilete pentru Tandarei.

Prima zi de carantina in orasul Tandarei. Autoritatile au dat zeci de amenzi celor care au refuzat sa respecte masurile

Orasul Tandarei a intrat in carantina totala, prin Ordonanta Militara 7, a anuntat ieri de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Orasul Tandarei intra in carantina

Orasul Tandarei intra in carantina, a anuntat, sambata ministrul Marcel Vela intr-o conferinta de presa tinuta la sediul Ministerului Administratiei si Internelor.

Sute de politisti au impanzit orasul Tandarei. Au fost aplicate 76 de amenzi pentru nerespectarea carantinei

Peste 160 de politisti, jandarmi, militari si politisti locali au impanzit ieri orasul Tandarei si municipiul Slobozia in cadrul unei razii in care a fost verificat modul de respectare a reglementarilor legale instituite in perioada starii de urgenta.

AGENTIILE DE PRESA: Coreea de Sud lanseaza campania pentru alegerile legislative din 15 aprilie

In Coreea de Sud a inceput joi campania oficiala pentru alegerile legislative din 15 aprilie si este de asteptat ca evaluarea raspunsului guvernamental la pandemia cu noul coronavirus sa constituie o tema majora, relateaza Yonhap si Kyodo.

Ludovic Orban a anuntat semnarea contractului pentru constructia Spitalului Regional Cluj

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul, prin Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Sanatatii, a reusit semnarea contractului de finantare pentru constructia Spitalului Regional Cluj, o investitie de aproximativ 500 de milioane de euro.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )