Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ilie Nastase, declaratii incendiare despre dopajul din tenisul feminin, inclusiv indirect la adresa Simonei Halep

Online Sport Online Sport,
Ilie Nastase, declaratii incendiare despre dopajul din tenisul feminin, inclusiv indirect la adresa Simonei Halep

Ilie Nastase, singurul numar 1 mondial din istoria tenisului romanesc, a facut declaratii dure, luni seara, la adresa dopajului din tenisul feminin. El a aruncat totul pe un prieten, care i-ar fi explicat de ce nu se descopera ca primele jucatoare din turneul WTA se dopeaza pe capete. continuă pe Online Sport

Ilie Nastase a gasit problema Simonei: Trebuie sa scape de momentele astea

Fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase a vorbit despre Simona Halep inaintea startului primului turneu de Mare Slem din acest an, Australian Open, si i-a recomandat acesteia sa faca ceva sa scape de emotii,.

Victoria Nuland despre situatia din Republica Moldova: Cel mai important lucru e sa existe un guvern puternic pro-european

Sustinem puternic dorinta oamenilor din Moldova sa aiba lideri responsabili care pot sustine impreuna un program de reforme. Acesta e cel mai bun mod de a asigura viitorul Moldovei. Romania si SUA au programe de sustinere in domeniul securitatii pentru Moldova, asa cum are si NATO, dar e nevoie de un guvern cu care sa lucram pentru a implementa aceste programe, a declarat luni Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Ambasadei SUA.

Daniel Ionita a discutat cu Damon Wilson despre situatia din Republica Moldova

Secretarul de stat pentru afaceri strategice, Daniel Ionita, a avut luni o intrevedere cu Damon Wilson, vicepresedinte executiv al Consiliului Atlantic al SUA, cei doi oficiali abordand teme legate de evolutiile din regiune, in special situatia din Republica Moldova, informeaza Ministerul Afacerilor Externe intr-un comunicat remis redactiei.

Ce trebuie sa stii despre pericolul din zaharul rafinat

Celulele noastre au nevoie de glucoza o forma a zaharului care este transformata in energie), cancerul prospera intr-un organism plin de carbohidrati simpli care devin zahar in corp) si zahar rafinat ce provine din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )