Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victoria Nuland despre situatia din Republica Moldova: Cel mai important lucru e sa existe un guvern puternic pro-european

Hotnews Hotnews,
 Victoria Nuland despre situatia din Republica Moldova: Cel mai important lucru e sa existe un guvern puternic pro-european

Sustinem puternic dorinta oamenilor din Moldova sa aiba lideri responsabili care pot sustine impreuna un program de reforme. Acesta e cel mai bun mod de a asigura viitorul Moldovei. Romania si SUA au programe de sustinere in domeniul securitatii pentru Moldova, asa cum are si NATO, dar e nevoie de un guvern cu care sa lucram pentru a implementa aceste programe, a declarat luni Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Ambasadei SUA. continuă pe Hotnews

Daniel Ionita a discutat cu Damon Wilson despre situatia din Republica Moldova

Secretarul de stat pentru afaceri strategice, Daniel Ionita, a avut luni o intrevedere cu Damon Wilson, vicepresedinte executiv al Consiliului Atlantic al SUA, cei doi oficiali abordand teme legate de evolutiile din regiune, in special situatia din Republica Moldova, informeaza Ministerul Afacerilor Externe intr-un comunicat remis redactiei.

Lazar Comanescu a discutat cu Victoria Nuland despre Republica Moldova

Ministrul de Externe Lazar Comanescu s-a intalnit joi, in marja reuniunii informale pe teme de politica externa din Lituania, cu Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, cei doi discutand despre evolutiile din Republica Moldova si relatiile bilaterale.

Iohannis, prima reactie despre criza din Republica Moldova: Sunt alaturi de presedintele Timofti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca este alaturi de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in demersurile pe care acesta le face pentru a iesi din situatia complicata in care se afla tara vecina si a subliniat importanta pastrarii Republicii Moldova pe calea europeana.

Vinificatorii din Republica Moldova pot lua credite de 600.000 de euro pentru achizitia strugurilor

Vinificatorii din Republica Moldova pot beneficia de credite preferentiale in valoare de 600. 000 de euro pentru cumpararea strugurilor, oferite in cadrul programului Filiera Vinului.

Tranzitia i-a imbolnavit de inima pe moldoveni. Tabloul sanatatii din Republica Moldova

Datele statistice indica o dublare a afectiunilor cardiace in ultimii 20 de ani in Republica Moldova. Tabloul general al sanatatii este usor descurajant: din ce in ce mai multe boli si un sistem medical tot mai sarac, fiind inregistrate tot mai putine spitale si paturi.

Iohannis si Nuland au discutat despre lupta anticoruptie, despre Republica Moldova si despre criza migratiei

Presedintele Klaus Iohannis si asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, au discutat, luni, la Palatul Cotroceni.

Salvatorii din Republica Moldova au deblocat mai multe masini si salvat zeci de persoane din nameti

Mai multe mijloace de transport au ramas blocate in nameti din cauza viscolului. in ultimele 24 de ore, salvatorii au tractat 20 de unitati de transport.

Seful Administratiei Prezidentiale il acuza de ipocrizie pe Ponta pe subiectul Republica Moldova: intrece limita bunului-simt

Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, a reactionat la atacurile lansate de fostul premier Victor Ponta la adresa presedintelui Klaus Iohannis privind lipsa sa de implicare in criza politica din Republica Moldova.

Republica Moldova, aproape de implozie

Partidul Democrat din Republica Moldova PDM) este pregatit sa participe la alegeri anticipate, daca presedintele Moldovei, Nicolae Timofti, nu va accepta propunerea formatiunii pentru functia de premier, respectiv pe Vladimir Plahotniuc.

Ponta il critica pe Iohannis, in contextul situatiei din Rep. Moldova

Fostul premier Victor Ponta a scris, vineri seara, pe Facebook, un mesaj in care il critica pe presedintele Klaus Iohannis, in contextul situatiei dificile din Republica Moldova, privind desemnarea unui candidat la functia de premier.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )