Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ilie Sarbu: Alianta PDL-PNL nu va sustine un candidat unic la prezidentiale

B1 B1,
Ilie Sarbu: Alianta PDL-PNL nu va sustine un candidat unic la prezidentiale

Liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu a declarat ca nu este increzator ca alianta PDL-PNL va sustine un candidat unic la prezidentiale. Dati-mi voie sa fiu sceptic, nu cred ca va fi un candidat unic. De aici . continuă pe B1

UPDATE. PNL si PDL vor avea candidat unic la presedintie si vor fuziona

Conducerile PNL si PDL s-au intalnit miercuri dupa-amiaza, pentru a discuta despre unificarea dreptei. Anterior negocierilor, Klaus Iohannis a anuntat ca va candida la sefia PNL. Cele doua partide au decis ca vor avea un candidat unic.

VIDEO PNL si PDL vor fuziona si vor avea un candidat unic la presedintie. Fuziunea ar putea avea loc dupa prezidentiale

PNL si PDL vor fuziona si vor avea un candidat unic la presedintie, au anuntat miercuri liderii celor doua partide, Crin Antonescu si Vasile Blaga, dupa prima runda de discutii pentru unificarea dreptei.

Cum se va alege candidatul unic al noii aliante de dreapta PDL-PNL

Seful PDL Vasile Blaga a afirmat, miercuri seara, la postul B1 TV, ca noua alianta de dreapta PNL - PDL va desemna candidatul unic la prezidentiale in urma unei cercetari amanuntite.

VIDEO Victor Ponta si Ilie Sarbu anunta Congres PSD in septembrie pentru desemnarea candidatului la prezidentiale/ Ponta: Eu mi-as dori sa fiu un foarte bun prim-ministru pana in 2016

Liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu a declarat joi ca, in opinia sa, formatiunea politica din care face parte ar trebui sa clarifice in septembrie situatia candidatului PSD la alegerile prezidentiale. La randul sau, premierul Victor Ponta spune ca Trebuie sa ne stabilim candidatul cu calm, nu ne grabeste nimeni in niciun fel. Evident ca va trebui sa avem si un congres care ar putea sa aiba loc la inceputul lunii septembrie. Eu mi-as dori sa fiu un foarte bun prim-ministru pana in 2016. Dar am invatat ca daca ai un presedinte care te incurca nu e usor sa guvernezi. Obiectivul nostru este sa guvernam foarte bine, iar cu un presedinte care sa ne sprijine acest obiectiv e mult mai realizabil si mai usor de atins.

Antonescu si Blaga s-au reevaluat. Vor avea un candidat unic la alegerile prezidentiale, care va fi stabilit pe baza unor cercetari

30- Partidul National Liberal si Partidul Democrat Liberal au ales fuziunea. Vor avea un candidat unic la alegerile prezidentiale. Liderii celor doua partide, Crin Antonescu si Vasile Blaga, s-au intalnit.

Antonescu si Blaga, dupa negocierile PDL - PNL: Vom avea un candidat comun la Presedintie. Functionam ca o alianta, dar nu pe hartie (VIDEO)

Liderii PDL si PNL au decis, miercuri, in cadrul primei runde de negocieri de la Parlament, sa sustina acelasi candidat la Prezidentiale, urmand sa decida impreuna care va fi acesta. Anuntul a fost facut.

Blaga: Prezidentiabilul aliantei PDL-PNL se va stabili in trei etape. Nu exista un motiv ca PDL sa renunte la varianta Catalin Predoiu

Candidatul aliantei PNL-PDL se va alege in urma a trei etape, o cercetare sociologica, alegerea a cate un candidat din partea fiecarui partid si, in final, un sondaj de opinie, a anuntat, joi, Vasile Blaga.

Mihai Razvan Ungureanu: Liderii dreptei trebuie sa invete sa ierte si sa renunte la orgolii. Primul pas, desemnarea unui candidat unic la prezidentiale

Liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, marti seara, ca primul pas pentru unificarea dreptei este desemnarea candidatului unic la prezidentiale, care sa nu fie anti-Ponta sau.

Negocieri PDL-PNL pentru o posibila colaborare

Reprezentantii PDL se vor intalni, in aceasta dupa amiaza, la Parlament, cu cei ai PNL, pentru o prima runda de negocieri, in vederea colaborarii.

Sulfina Barbu: Discutiile PDL-PNL vizeaza o colaborare politica. Un prim proiect comun, alegerile prezidentiale

Discutiile PDL cu PNL vizeaza o colaborare politica cu un prim proiect politic comun alegerile prezidentiale, a declarat, marti, vicepresedintele PDL Sulfina Barbu, pentru Mediafax. Discutiile cu PNL vizeaza o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )