Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ilinca Vandici, o mireasa retro. Cum arata cele doua rochii purtate de vedeta in ziua nuntii sale. Mirele a uimit pe toata lumea (FOTO)

B1 B1,
Ilinca Vandici, o mireasa retro. Cum arata cele doua rochii purtate de vedeta in ziua nuntii sale. Mirele a uimit pe toata lumea (FOTO)

Pe langa Adrian Mutu si Sandra, care s-au casatorit duminica religios, un alt cuplu le-a calcat pe urme. Este vorba de Ilinca Vandici si de Andrei Neacsu. Cele doua cupluri s-au casatorit, duminica,. continuă pe B1

O sa ramai masca! Cum s-au imbracat Ilinca Vandici si Andrei Neacsu la nunta lor! (FOTO)

Pe langa Adrian Mutu si Sandra, care s-au casatorit duminica religios, un alt cuplu le-a calcat pe urme. Este vorba de Ilinca Vandici si de Andrei Neacsu. Cele doua cupluri s-au casatorit, duminica,.

Ilinca Vandici s-a cununat religios si a facut botezul in aceeasi zi

Ilinca Vandici s-a cununat religios cu alesul sau, Andrei Neacsu, si, in aceeasi zi, a organizat si botezul baiatului lor, Zian Ioan. Iata ce rochie de mireasa spectaculoasa a avut vedeta si ce sacou cu tricou si pantofi fara sosete a purtat mirele.

Ilinca Vandici s-a casatorit religios cu afaceristul Andrei Neacsu in aceeasi zi cu botezul fiului lor. Ce tinute a purtat prezentatoarea FOTO

Prezentatoarea de la Kanal D, Ilinca Vandici, in varsta de 31 de ani, s-a casatorit religios cu afaceristul Andrei Neacsu, alaturi de care are un baietel, pe care l-au botezat in aceeasi zi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )