Libnet.ro
UNICEF

18:30

Imaginile de la flagrantul in care fostul presedinte al CJ Arad a primit mita, facute publice: Nicolae Iotcu, condamnat in prima instanta la patru ani de inchisoare(VIDEO)

B1 B1,
Imaginile de la flagrantul in care fostul presedinte al CJ Arad a primit mita, facute publice: Nicolae Iotcu, condamnat in prima instanta la patru ani de inchisoare(VIDEO)

Au aparut imaginile de la flagrantul in care Nicolae Iotcu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Arad, a primit 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, chiar in fata locuintei sale. Nicolae Io. continuă pe B1

Ucraina vrea sa recupereze 1,4 miliarde de euro de la fostul presedinte Viktor Ianukovici

Ucraina a lansat vineri un proces in vederea recuperarii unor active in valoare de 1,4 miliarde de euro care apartin fostului presedinte Viktor Ianukovici sau apropiatilor acestuia, pe care-i acuza ca le-au furat din finantele publice ucrainene.

Kievul a ordonat confiscarea a 1,4 miliarde de euro furati de fostul presedinte Viktor Ianukovici

Kievul a inceput procesul de recuperare de active in valoare de 1,4 miliarde de euro apartinand fostului presedinte Viktor Ianukovici sau rudelor sale, pe care acestia si le-au insusit din finantele publice ucrainene, relateaza AFP. Potrivit presei internationale, sumele de bani au fost furate in cei patru ani .

Fostul presedinte al Ucrainei a furat o suma uriasa din finantele publice! Cati bani i se confisca acum lui Viktor Ianukovici

Ucraina a lansat vineri procesul de recuperare de active in valoare de 1,4 miliarde de euro apartinand fostului presedinte Viktor Ianukovici sau rudelor sale, pe care acestia si le-au insusit din.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )