Libnet.ro
UNICEF

10:45

Imagini-soc! Filmul in care ar aparea Luiza Melencu in Italia

Antena3 Antena3,
Imagini-soc! Filmul in care ar aparea Luiza Melencu in Italia

Antena 3 a difuzat in exclusivitate imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul filmului in care ar aparea Luiza Melencu in Italia

Antena 3 a difuzat, sambata, imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza Melencu. Clipul video ar fi fost realizat.

Imagini-soc! Filmul in care ar aparea Luiza Melencu

Antena 3 a difuzat in exclusivitate imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza.

Reactia mamei dupa ce Antena 3 a difuzat clipul in care ar aparea Luiza Melencu, vie, in Italia

Antena 3 a difuzat, sambata, imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza Melencu. Citeste si: Imagini-soc!.

Controverse uriase privind filmuletul in care ar aparea Luiza Melencu! De ce a fost ascuns aproape o luna!

DIICOT a reactionat in cazul imaginilor filmate in Italia in care ar aparea Luiza Melencu, fata din Caracal disparuta in urma cu 7 luni. Pe niciun canal de cooperare internationala, autoritati judiciare.

ULTIMA ORA! Filmuletul in care apare Luiza Melencu a fost facut PUBLIC: Ce se VEDE in imagini e absolut SFASIETOR! (VIDEO)

Filmarea in care apare o tanara despre care AlexandruCumpanasu sustine ca ar fi Luiza Melencu si pe care a vizionat-o si familia adolescentei, a fost facuta publica.

Tonel Pop, cerere pentru DIICOT dupa ce Cumpanasu a anuntat ca Luiza Melencu e in viata: Nu stiu cum o sa reactioneze

Tonel Pop va trimite o solicitare la DIICOT pentru a vedea intregua filmare pe care o detine Alexandru Cumpanasu, in care ar aparea Luiza Melencu. DIICOT-ul a facut o corespondenta cu Italia. A dat si un.

Prima imagine care arata ca Luiza Melencu ar fi in viata - FOTO

Alexandru Cumpanasu sustine ca Luiza Melencu este vie. De altfel, candidatul independent la prezidentiale a facut publica si prima fotografie cu fata. Probele au fost prezentate in exclusivitate, la Antena.

Tanara filmata din Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, rupe tacerea. Nu am nicio legatura

Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 pentru a lamuri situatia. Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu stiam pentru ca nu.

Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, rupe tacerea. Nu am nicio legatura

Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 pentru a lamuri situatia. Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu stiam pentru ca nu.

Tanara filmata in Italia desfiinteaza teoria lui Alexandru Cumpanasu cum ca ea ar fi Luiza Melencu: Nu am nicio legatura

Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus Alexandru Cumpanasu a sustinut vineri seara, la Antena 3, culmea!, in ultima seara de campanie electorala, caar fi Luiza Melencu, a vorbit in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )