Libnet.ro
UNICEF

06:00

Imagini-soc! Filmul in care ar aparea Luiza Melencu

Antena3 Antena3,
Imagini-soc! Filmul in care ar aparea Luiza Melencu

Antena 3 a difuzat in exclusivitate imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza. continuă pe Antena3

Imagini-soc! Filmul in care ar aparea Luiza Melencu in Italia

Antena 3 a difuzat in exclusivitate imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza.

Reactia mamei dupa ce Antena 3 a difuzat clipul in care ar aparea Luiza Melencu, vie, in Italia

Antena 3 a difuzat, sambata, imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza Melencu. Citeste si: Imagini-soc!.

Rasturnare de situatie in cazul filmului in care ar aparea Luiza Melencu in Italia

Antena 3 a difuzat, sambata, imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza Melencu. Clipul video ar fi fost realizat.

Controverse uriase privind filmuletul in care ar aparea Luiza Melencu! De ce a fost ascuns aproape o luna!

DIICOT a reactionat in cazul imaginilor filmate in Italia in care ar aparea Luiza Melencu, fata din Caracal disparuta in urma cu 7 luni. Pe niciun canal de cooperare internationala, autoritati judiciare.

ULTIMA ORA! Filmuletul in care apare Luiza Melencu a fost facut PUBLIC: Ce se VEDE in imagini e absolut SFASIETOR! (VIDEO)

Filmarea in care apare o tanara despre care AlexandruCumpanasu sustine ca ar fi Luiza Melencu si pe care a vizionat-o si familia adolescentei, a fost facuta publica.

Tonel Pop, cerere pentru DIICOT dupa ce Cumpanasu a anuntat ca Luiza Melencu e in viata: Nu stiu cum o sa reactioneze

Tonel Pop va trimite o solicitare la DIICOT pentru a vedea intregua filmare pe care o detine Alexandru Cumpanasu, in care ar aparea Luiza Melencu. DIICOT-ul a facut o corespondenta cu Italia. A dat si un.

Prima imagine care arata ca Luiza Melencu ar fi in viata - FOTO

Alexandru Cumpanasu sustine ca Luiza Melencu este vie. De altfel, candidatul independent la prezidentiale a facut publica si prima fotografie cu fata. Probele au fost prezentate in exclusivitate, la Antena.

Rasturnare de situatie in cazul teoriei cum ca Luiza Melencu e in viata. Adevarul rostit de mama Luizei

Mama Luizei a vorbit in exclusivitate, pentru Antena 3, despre probele pe care Cumpanasu le-a prezentat in emisiune si care spun ca Luiza Melencu ar fi in viata. Monica Melencu sustine ca fata prezenta.

Tanara filmata din Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, rupe tacerea. Nu am nicio legatura

Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 pentru a lamuri situatia. Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu stiam pentru ca nu.

Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, rupe tacerea. Nu am nicio legatura

Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 pentru a lamuri situatia. Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu stiam pentru ca nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )