Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, rupe tacerea. Nu am nicio legatura

Antena3 Antena3,
Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, rupe tacerea. Nu am nicio legatura

Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 pentru a lamuri situatia. Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu stiam pentru ca nu. continuă pe Antena3

Tanara filmata din Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, rupe tacerea. Nu am nicio legatura

Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 pentru a lamuri situatia. Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu stiam pentru ca nu.

Tanara filmata in Italia desfiinteaza teoria lui Alexandru Cumpanasu cum ca ea ar fi Luiza Melencu: Nu am nicio legatura

Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus Alexandru Cumpanasu a sustinut vineri seara, la Antena 3, culmea!, in ultima seara de campanie electorala, caar fi Luiza Melencu, a vorbit in.

Ce planuieste sa faca familia Luizei Melencu, dupa anuntul socant ca tanara traieste. Detaliul nebanuit care schimba radical ancheta Caracal

Este cazul care a socat o tara intreaga! La luni bune de la disparitia tinerelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, informatii cutremuratoare continua sa apara in cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu a prezentat la un post de televiziuni noi ipoteze in cazul disparitiei Luizei Melencu. Este Luiza Melencu in viata? Candidatul la alegerile prezidentiale din acest .

Ce le-ar fi spus Luiza investigatorilor romani. Cum comenteaza DIICOT ultimele informatii aparute in cazul Caracal

Vestea din ultimele ore potrivit careia Luiza Melencu s-ar fi aflat in viata a facut inconjurul internetului, dar si a intregii prese locale. Ipoteza socanta a iesit la iveala vineri seara, in urma unui anunt neasteptat facut de Alexandru Cumpanasu, candidat la alegerile prezidentiale din acest an si, totodata unchiul Alexandrei Macesanu, cealalta fata disparuta .

Iubita lui Keanu Reeves despre care vuieste internetul. Arata mai batrana de 46 de ani?

Viata lui Keanu Reeves nu a fost deloc usoara. Iata insa ca la multa vreme dupa ce si-a pierdut logodnica, fiica si prietenul cel mai bun la distanta de cativa ani, celebrul actor pare sa-si fi gasit din nou fericirea! .

Avocatul Tonel Pop, despre tanara din Italia confundata cu Luiza Melencu: E ingrozita, nu mai stie ce sa faca si cum sa faca

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat la Antena 3 ca tanara din filmarea din Italia nu este Luiza. Identitatea fetei care a fost filmata eu o am, am actele dumneaei de identitate. A cerut.

Rasturnare de situatie in cazul filmului in care ar aparea Luiza Melencu in Italia

Antena 3 a difuzat, sambata, imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza Melencu. Clipul video ar fi fost realizat.

Reactia mamei dupa ce Antena 3 a difuzat clipul in care ar aparea Luiza Melencu, vie, in Italia

Antena 3 a difuzat, sambata, imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza Melencu. Citeste si: Imagini-soc!.

Imagini-soc! Filmul in care ar aparea Luiza Melencu in Italia

Antena 3 a difuzat in exclusivitate imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza.

Imagini-soc! Filmul in care ar aparea Luiza Melencu

Antena 3 a difuzat in exclusivitate imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )