Libnet.ro
UNICEF

20:00

ULTIMA ORA! Filmuletul in care apare Luiza Melencu a fost facut PUBLIC: Ce se VEDE in imagini e absolut SFASIETOR! (VIDEO)

B1 B1,
ULTIMA ORA! Filmuletul in care apare Luiza Melencu a fost facut PUBLIC: Ce se VEDE in imagini e absolut SFASIETOR! (VIDEO)

Filmarea in care apare o tanara despre care AlexandruCumpanasu sustine ca ar fi Luiza Melencu si pe care a vizionat-o si familia adolescentei, a fost facuta publica. continuă pe B1

DIICOT, anunt de ultima ora despre informatia ca Luiza Melencu ar fi fost gasita in viata

DIICOT a reactionat, vineri seara, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca nepoate sa, Luiza Melencu, ar fi fost gasita in viata, in Italia, si a prezentat presupuse probe in sprijinul afirmatiei.

Ultima ora! Baietelul disparut din Pecineaga a fost gasit mort. Ce au descoperit anchetatorii

Baietelul disparut saptamana trecuta din Pecineaga, judetul Constanta, a fost gasit mort, vineri, intr-un bazin. Ce au descoperit anchetatorii? Baiatul disparut din Pecineaga a fost gasit mort Copilul din localitatea Pecineaga, judetul Constanta, cautat de oamenii legii de cateva zile a fost gasit mort, vineri. Baiatul, in varsta de 8 ani, care a disparut sambata .

Controverse uriase privind filmuletul in care ar aparea Luiza Melencu! De ce a fost ascuns aproape o luna!

DIICOT a reactionat in cazul imaginilor filmate in Italia in care ar aparea Luiza Melencu, fata din Caracal disparuta in urma cu 7 luni. Pe niciun canal de cooperare internationala, autoritati judiciare.

Anunt soc in cazul Caracal! Luiza Melencu a fost gasita. Primele declaratii ale mamei tinerei

Luiza Melencu, adolescenta pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o in aceasta vara, alaturi de Alexandra Macesanu, ar fi in viata. Anuntul socant a fost facut cu putin timp in urma, vineri. in mod neasteptat, cel care a dezvaluit totul a fost chiar unchiul adolescentei de 15 ani, care candideaza si la alegerile .

Rasturnare de situatie in cazul filmului in care ar aparea Luiza Melencu in Italia

Antena 3 a difuzat, sambata, imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza Melencu. Clipul video ar fi fost realizat.

Prima imagine care arata ca Luiza Melencu ar fi in viata - FOTO

Alexandru Cumpanasu sustine ca Luiza Melencu este vie. De altfel, candidatul independent la prezidentiale a facut publica si prima fotografie cu fata. Probele au fost prezentate in exclusivitate, la Antena.

Reactia mamei dupa ce Antena 3 a difuzat clipul in care ar aparea Luiza Melencu, vie, in Italia

Antena 3 a difuzat, sambata, imaginile despre care Alexandru Cumpanasu afirma ca le-a primit de la o echipa de investigatori din Italia si in care ar aparea Luiza Melencu. Citeste si: Imagini-soc!.

DIICOT, anunt de ultima ora despre Luiza Melencu, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca fata este vie

DIICOT a reactionat, vineri seara, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca nepoate sa, Luiza Melencu, ar fi fost gasita in viata, in Italia, si a prezentat presupuse probe in sprijinul afirmatiei.

Luiza Melencu este in viata! Rasturnare de situatie in cazul teoriei lui Alexandru Cumpanasu

Rasturnare de situatie in cazul teoriei lui Alexandru Cumpanasu potrivit careia Luiza Melencu ar fi in viata. Mama Luizei a vorbit la Antena 3 despre filmuletul aratat de Cumpanasu. Si nu parea complet.

Tanara filmata in Italia desfiinteaza teoria lui Alexandru Cumpanasu cum ca ea ar fi Luiza Melencu: Nu am nicio legatura

Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus Alexandru Cumpanasu a sustinut vineri seara, la Antena 3, culmea!, in ultima seara de campanie electorala, caar fi Luiza Melencu, a vorbit in.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )