Libnet.ro
UNICEF

23:00

inalta Curte de Casatie si Justitie sesizeaza CCR asupra proiectului de modificare a Codului de procedura penala

Adevărul Adevărul,
inalta Curte de Casatie si Justitie sesizeaza CCR asupra proiectului de modificare a Codului de procedura penala

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au decis, marti, sa sesizeze Curtea Constitutionale cu privire proiectul PSD-ALDE-UDMR de modificare a Codului de procedura penala. continuă pe Adevărul

inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala privind modificarile la codul de procedura penala

In cadrul Sectiunilor Unite ale inalte Curti de Casatie si Justitie, judecatorii au decis sesizarea Curtii Constitutionale privind neconstitutionalitatea modificarilor la codul de procedura penala,.

Lovitura dureroasa primita de Kovesi: inalta Curte a respins dosarul facut impotriva fostei subalterne Mihaiela Moraru Iorga

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni sa respinga dosarul facut de DNA impotriva procuroarei Mihaiela Moraru Iorga, care a activat tot in DNA pana ce Kovesi i-a cerut.

Nicole Tender, audiata la inalta Curte. Ce cadouri de LUX i-a facut Alinei Bica sotia milionarului Tender

Sotia milionarului Ovidiu Tender, Nicole, a fost audiata, marti, la inalta Curte, in calitate de martor in dosarul in care sotul sau a facut denunt impotriva fostei sefe DIICOT, Alina Bica. Astfel,.

CCR dezbate astazi sesizarile ICCJ, PNL si USR asupra Legii 303 privind statutul judecatorilor si procurorilor

Curtea Constitutionala dezbate marti sesizarile formulate de deputatii PNL si USR, dar si de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) asupra Legii 303/2014 privind statutul judecatorilor si procurorilor. in textul sesizarii, ICCJ vorbeste despre faptul ca modificarile sunt generale si imprecise si vor duce la imposibilitatea aplicarii legii. Legea a fost contestata la CCR, pentru a treia oara, si de catre parlamentarii PNL si USR, porivit news. ro.

CCR dezbate astazi sesizarile asupra Legii 303 privind statutul judecatorilor si procurorilor

Curtea Constitutionala dezbate marti sesizarile formulate de deputatii PNL si USR, dar si de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) asupra Legii 303/2014 privind statutul judecatorilor si procurorilor.

CCR dezbate astazi sesizarile ICCJ, PNL si USR asupra Legii 303 privind statutul judecatorilor si procurorilor

Curtea Constitutionala dezbate marti sesizarile formulate de deputatii PNL si USR, dar si de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) asupra Legii 303/2014 privind statutul judecatorilor si procurorilor. in textul sesizarii, ICCJ vorbeste despre faptul ca modificarile sunt generale si imprecise si vor duce la imposibilitatea aplicarii legii.

Instanta suprema va sesiza CCR n legatura cu proiectul de modificare a Codului de procedura penala (surse)

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) in legatura cu proiectul de modificare a Codului de procedura penala, adoptat luni de Camera Deputatilor, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

ICCJ sesizeaza CCR pe modificarile la Codul de procedura penala

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, marti, sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la legea prin care majoritatea PSD-ALDE, sustinuta de UDMR si minoritati, aduce sute de modificari Codului de procedura penala, potrivit Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )