Libnet.ro
UNICEF

18:15

inca o dovada ca pandemia nu a trecut.Doua sate din judetul Galati au fost plasate in carantina pentru 14 zile

Adevărul Adevărul,
inca o dovada ca pandemia nu a trecut.Doua sate din judetul Galati au fost plasate in carantina pentru 14 zile

Satele Toflea si Brahasesti din judetul Galati sunt plasate in carantina pentru 14 zile incepand de duminica, avand in vedere evolutia situatiei epidemiologice de pe teritoriul judetului in contextul asigurarii masurilor de prevenire si gestionare a situatiilor de urgenta determinate de manifestarea noului coronavirus SARS-CoV-2. continuă pe Adevărul

Doua sate de romi din judetul Galati, in carantina din cauza epidemiei de Covid-19. Masurile sunt drastice

Satele Toflea si Brahasesti, din comuna Brahasesti, sunt locuite in proportie de circa 80% de cetateni de etnie roma, iar aproape o jumatate din populatie este plecata in strainatate sau s-a intors acasa in ultimele doua luni. Deja, 42 de localnici au fost confirmati cu coronavirus.

Cel mai chinuit rau din judetul Galati, reasezat in matca. in ultimii ani a provocat cateva inundatii grave

Este vorba de raul Corozel si de portiunea acestuia din zona localitatii Matca. Localnicii ingustasera tot mai mult albia, iar la orice ploaie raul inghesuit dadea pe dinafara inundand gospodariile si locuintele din apropiere.

Focar de coronavirus in doua sate din Galati: Un om a murit, alti peste 40 sunt infectati Localitatile au intrat in carantina

Doua sate din Galati au intrat in carantina duminica, din cauza COVID-19. Un localnic a murit, alti 42 sunt infectati cu coronavirus, iar peste 280 de oameni sunt izolati la domiciliu, dupa ce au intrat in contact cu persoanele contaminate.

Un barbat din judetul Iasi a murit de frica in momentul in care a vazut izoleta. Barbatul era suspect ca ar fi fost infectat cu COVID-19

Situatie incredibila in localitatea Motca, din judetul Iasi. Un barbat suspect de COVID-19 a murit de frica la vederea izoletei, cand se facea o ancheta epidemiologica.

Adolescentul de 16 ani din judetul Suceava facuse dragoste cu un vecin. Dupa cativa ani, a aflat un secret teribil

In 2011, pe cand avea doar 16 ani, un adolescent din judetul Suceava obisnuia sa se duca la un vecin pentru a-l ajuta la treburile casnice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )