Libnet.ro
UNICEF

22:45

inca o echipa de fotbal din Romania a intrat in faliment

Antena3 Antena3,
inca o echipa de fotbal din Romania a intrat in faliment

Inca o echipa de fotbal din Romania moare. Este vorba de FC Farul. Datoriile acumulate in ultimii ani, imposibilitatea de a achita restantele catre terti, a dus, din pacate, la. continuă pe Antena3

Congresul Profesiei Contabile din Romania isi da intalnire la Bucuresti

Reprezentanti din 20 de state, inclusiv Romania, se reunesc la Bucuresti, in perioada 23-24 septembrie 2016, la cea de-a XXI-a editie a Congresului Profesiei Contabile din Romania desfasurat sub egida unui organism din sud-estul Europei - Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania CECCAR). La eveniment participa reprezentanti din domeniul financiar-contabil, ai institutiilor publice, precum si specialisti in domenii conexe si numerosi antreprenori. Evenimentul va fi gazduit de Sala Atlas a Hotelului Radisson Blu din Bucuresti.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania: Nu este Bucurestiul

Cel mai mare oras din Romania ca suprafata nu este Bucurestiul, asa cum multi se credeau, ci Brosteni. Localitatea suceveana a primit statutul de oras in 2012. Acesta ocupa o suprafata de.

Salt tehnologic in scolile din Romania. De la calculatoare cu Windows XP la tablete cu Android

Zece scoli din Romania, toate din mediul rural, sunt implicate, incepand de luni, intr-un nou proiect de invatamant, destinat sa ofere educatie digitala. Principalii beneficiari ai proiectului Digitaliada sunt elevii din clasele V VIII si profesorii care le predau Matematica si TIC.

Clasamentul ATP: Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania - locul 176

Marius Copil este si in aceasta saptamana jucatorul din Romania cel mai bine clasat in ierarhia ATP, acesta aflandu-se pe locul 176, cu 322 de puncte. Novak Djokovic este in continuare fara rival in fruntea ierarhiei, sarbul fiind urmat la mare distanta de Andy Murray si Stanislas Wawrinka.

Lectie de fotbal din partea lui Hagi: Acesta e un decar adevarat

Gheorghe Hagi a vorbit despre cum ar trebui sa arate un numar zece adevarat pe terenul de fotbal.

Compromisul la care au recurs bancile din Romania, dupa ce au vazut ca nu mai vand credite

Spune-mi unde stai, ca sa-ti spun. daca iti dau credit. Este noua tactica a bancilor, care au inceput sa acorde credite cu avans mai mic locuitorilor din orasele medii si mari, pe motiv ca acolo.

BoConcept, primul magazin de mobilier scandinav din Romania, implineste 10 ani

BoConcept Romania anunta aniversarea a 10 ani de la lansare, iar momentul are o semnificatie speciala pentru piata de mobilier de la noi din tara deoarece puncteaza un deceniu de cand designul scandinav si-a facut intrarea in premiera pe piata autohtona, potrivit unui comunicat de presa.

Fenomen bizar intr-un oras din Romania. Un nor rosu a aparut pe cer. Chiar nu am mai vazut asa ceva

S-a dat alarma, joi dimineata, printre locuitorii din Galati, dupa ce pe cer a aparut un nor rosu, scrie libertatea. ro. Ciuperca atomica rosie deasupra Galatiului, au descris unii dintre.

Conditii inumane intalnite intr-un alt spital din Romania. Miroase ingrozitor a mucegai! Aici este sala de nasteri

Imagini revoltatoare cu spitale care, in 2016, arata ca niste beciuri, sunt la ordinea zilei. Este si cazul celui din Negresti. Singurul spital din orasul vasluian este in paragina, dupa ce au fost b.

Compania Renault muta din Romania in Maroc productia automobilului Dacia Logan Break

Compania auto Renault a decis relocarea in Maroc, din anul 2017, a liniei de productie Logan Break MCV, aflata in prezent la Pitesti, anunta Jean-Francois Gal, directorul Uzinei Renault Tanger.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )