Libnet.ro
UNICEF

07:45

inca 7 localitati din judetul Constanta intra in carantina

România Liberă România Liberă,
inca 7 localitati din judetul Constanta intra in carantina

Incepand cu data de 21 noiembrie, ora 20,00, alte sapte localitati din judetul Constanta vor intra i. continuă pe România Liberă

Alte sapte localitati din judetul Constanta intra in carantina

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a aprobat si a propus Departamentului pentru Situatii de Urgenta carantinarea altor sapte localitati incepand de sambata de la ora 20.

Zeci de mii de locuitori ai judetului Constanta intra in carantina de sambata, ora 20

Sapte localitati importante ale judetului Constanta vor intra in carantina incepand de sambata, 21 noiemnrie, ora 20. Municipiul Constanta a intrat in carantina din seara de vineri.

Carantina in Chiajna si Bragadiru, la doi pasi de Bucuresti. Rata de infectare a depasit 10 la mia de locuitori

Doua localitati din judetul Ilfov intra in carantina incepand din data de 20 noiembrie.

UPDATE Municipiul Constanta intra in carantina pentru doua saptamani Care vor fi restrictiile

Municipiul Constanta intra in carantina de vineri seara, pentru doua saptamani, dupa ce incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit 9 la mia de locuitori. Mallurile vor fi inchise in weekend, cu exceptia farmaciilor, magazinelor alimentare, a magazinelor care vand hrana pentru animale de companie si a curatatoriilor. La acest moment, sunt in carantina 7 resedinte de judet din Romania: Sibiu, Bistrita, Satu Mare, Zalau, Baia Mare, Slobozia si Alba Iulia.

Constanta intra in carantina. Autoritatile decid de cand va fi aplicata masura

Municipiul Constanta intra in carantina. La propunerea Directiei de Sanatate Publica, resedinta de judet va fi izolata, iar ziua de cand va fi aplicata decizia urmeaza a fi stabilita la nivel judetean.

Carantina se va extinde in judetul Constanta. Localitatile vizate de autoritati

Municipiul Constanta va intra in carantina vineri, de la ora 20. Institutul National de Sanatate Publica INSP) a avizat azi carantinarea altor localitati din judetul Constanta.

VINERI: Municipiul Constanta intra in carantina

Municipiul Constanta intra in carantina incepand de vineri, ora 20:00. Decizia a fost luata, joi, de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta iar masura va intra in vigoare dupa ce ordinul va fi semnat de seful DSU, Raed Arafat, potrivit info-sud-est. ro.

UPDATE Bistrita si Satu Mare intra in carantina incepand de joi Cum arata declaratia pe propria raspundere de care oamenii au nevoie ca sa poata iesi din casa pe timpul zilei

Alte doua resedinte de judet din Romania - Bistrita si Satu Mare - vor intra in carantina pentru doua saptamani, incepand de joi dimineata. Pana la acest moment, autoritatile au decis instituirea carantinei in alte cinci resedinte de judet: Zalau, Baia Mare, Slobozia, Sibiu si Alba Iulia.

Municipiul Constanta intra in carantina incepand din 20 noiembrie: Rata incidentei cazurilor de COVID-19 a depasit 9 la mia de locuitori

Municipiul Constanta va intra in carantina pentru doua saptamani dupa ce rata incidentei cazurilor de coronavirus a depasi 9 la mia de locuitori. Masura de va aplica incepand de vineri, 20 noiembrie, de la.

Doua localitati de langa Bucuresti intra in carantina pentru 14 zile

Comunele Berceni si Clinceni din judetul Ilfov intra in carantina, joi, de la ora 22. 00, dupa ce rata de infectare a trecut de 10 cazuri la mia de locuitori, a anuntat Prefectura Ilfov.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )