Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca un pacient a decedat dupa incendiului de la Matei Bals. Bilantul: 11 morti

Antena3 Antena3,
inca un pacient a decedat dupa incendiului de la Matei Bals. Bilantul: 11 morti

Inca o victima de la incendiul de la Matei Bals a murit, miercuri, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, informeaza Ministerului Sanatatii. continuă pe Antena3

inca un pacient transferat in urma incendiului de la Matei Bals a murit. Bilantul urca la 10 morti

Inca un pacient transferat in urma incendiului de la Matei Bals a murit marti: este vorba despre un barbat in varsta de 80 de ani, transferat la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti. Barbatul fusese diagnosticat cu o forma severa SARS Cov-2, prezenta multiple comorbiditati si era internat in sectia de Terapie Intensiva a unitatii medicale, intubat.

inca un pacient a murit in urma incendiului de la Matei Bals. Bilantul deceselor a ajuns la 10

Inca o persoana a decedat in urma incendiului de la Institutul Matei Bals. Este vorba despre un barbat in varsta de 80 de ani. Bilantul deceselor a ajuns la zece, informeaza Digi24. Este a doua persoana.

inca o persoana a decedat in urma incendiului de la Matei Bals. Bilantul victimelor a ajuns la sapte

A saptea persoana care a murit dupa incendiulla Spitalul Matei Bals din Bucuresti este o femeie in varsta de 67 de ani. Ministerul Sanatatii a fost informat astazi, 31 ianuarie, despre un deces in.

inca un deces in urma incendiului de la Matei Bals. Bilantul victimelor ajunge la zece persoane

Ministerul Sanatatii a fost informat, in aceasta dimineata, despre un deces in randul pacientilor care s-au aflat in Pavilionul V al Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti in timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

inca un deces in randul pacientilor care s-au aflat in pavilionul unde a izbucnit incendiul de la Institutul Matei Bals: Bilantul victimelor ajunge la 11

Inca un pacient aflat in Pavilionul V al Institutului Matei Bals in momentul izbucnirii incendiului de vineri, a decedat. Este vorba despre o femeie in varsta de 84de ani care a fost transferata.

inca un pacient transferat in urma incendiului de la Matei Bals a murit. Bilantul total al deceselor ajunge la 9

Inca un pacient a murit in urma incendiului de la Matei Bals, de vineri dimineata. Este vorba despre o femeie in varsta de 70 de ani, care fusese transferata la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala. Femeia er.

inca un mort in urma incendiului de la Matei Bals! Bilantul creste la 8

Un alt pacient ranit in incendiul de la Institutul Matei Bals a murit, astazi, la trei zile de la tragedie. Pacientul, bolnav de COVID-19, a fost transferat dupa incendiu la un alt spital, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

inca un pacient a murit dupa incendiul de la Matei Bals. Numarul deceselor a ajuns la 9

Inca un pacient a murit dupa incendiul de la Institutul Matei Bals, numarul deceselor ajungand, ma.

A saptea victima dupa incendiul de la Matei Bals: O femeie de 67 de ani, transferata in alt pavilion

O femeie de 67 de ani care a fost transferata in alt pavilion din spital este a saptea victima a incendiului de la Matei Bals, transmite Mediafax.

Starea pacientilor transferati la alte spitale dupa incendiul de la Matei Bals: 7 dintre ei sunt in stare grava

46 dintre cei 53 de pacienti COVID-19 transferati la alte spitale din Bucuresti dupa incendiul produs vineri dimineata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals sunt in continuare internati. 7 sunt in stare grava sau foarte grava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )