Libnet.ro
UNICEF

08:30

inca trei romani au murit de coronavirus. Cel mai tanar avea 56 de ani

România Liberă România Liberă,
inca trei romani au murit de coronavirus. Cel mai tanar avea 56 de ani

Inca trei persoane infectate cu COVID-19 au murit pe teritoriul Romaniei, numarul total de persoane . continuă pe România Liberă

Cine este cel mai tanar barbat mort de coronavirus in Romania. Fosta sa iubita a fost cea care a sunat la 112

Cel mai tanar barbat care a murit, pana in prezent, in Romania din cauza infectiei cu coronavirus locuia in Sibiu si avea 27 de ani. Trupul sau neinsufletit a fost gasit de politisti dupa ce fosta sa iubita a sunat la 112 intrucat nu mai reusea sa ia legatura cu el.

CORONAVIRUS |inca trei decese ale unor pacienti infectati cu COVID-19. Bilantul ajunge la 151 de victime, in Romania

Inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Este vorba despre trei barbati din judete Ilfov, Suceava si Galati, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Astfel, bilantul deceselor din Romania ajunge la.

inca 11 romani au murit din cauza COVID-19. Cea mai tanana victima - Un barbat de 27 de ani, gasit mort acasa. Bilantul deceselor a ajuns la 133

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, vineri dupa-amiaza, decesul a inca 11 persoane infectate cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 133de morti. Prima victima e un barbat de 66 de .

Spania devine tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit vineri tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus - 117. Numarul deceselor a ajuns la 10. 935, dupa ce alte 933 de decese au fost anuntate in ultimele 24 de ore. Peste 6. 400 dintre cei infectati cu coronavirus se afla in spital in stare grava sau critica.

Spania, tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus, depasit si Italia si China.

Doctorul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, despre bonusul pentru cadrele medicale. Cel mai important este ca resursele sa fie folosite pentru protectia medicilor

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, aflat in prima alinie in criza coronavirus, spune ca demersul de a acorda un bonus lunar de 500 de euro personalului medical care trateaza pacienti cu Covid-19 este un gest frumos, dar cel mai important este ca resursele sa fie folosite pentru protectia medicilor.

ANALIZA IN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS Comertul cu amanuntul a crescut, in februarie, in cel mai rapid ritm din ultimii doi ani si jumatate

Ritmul anual al vanzarilor din comertul cu amanuntul a accelerat de la 11,2% in ianuarie la 13,8% in februarie, cel mai ridicat din septembrie 2017, in contextul in care populatia si-a creat stocuri din cauza coronavirusului, arata un raport al Bancii Transilvania, publicat vineri, care citeaza datele INS.

Coronavirus in Italia: cel mai mic numar de decese inregistrat in ultimele 9 zile

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile.

Italia, cel mai mic numar de decese din ultimele noua zile

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile.

Cel mai mic numar de decese in Italia din ultimele 3 saptamani. Decizia luata dupa ce oamenii au iesit in numar mare pe strazi

Italia a inregistrat in ultimele 24 de ore 525 de decese, acesta fiind cel mai scazut numar zilnic raportat in ultimele trei saptamani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )