Libnet.ro
UNICEF

15:00

Incendiu in Club Colectiv. Ambasada Romaniei in SUA deschide o carte de condoleante

Adevărul Adevărul,
Incendiu in Club Colectiv. Ambasada Romaniei in SUA deschide o carte de condoleante

Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii deschide o Carte de condoleante la sediul sau, ca urmare a tragediei produse in seara zilei de 30 octombrie 2015, intr-un club din Bucuresti. Membri ai Corpului Diplomatic, reprezentanti ai institutiilor din SUA si publicul larg sunt invitati la sediul ambasadei pentru a semna in Cartea de condoleante. continuă pe Adevărul

Incendiu in Colectiv. Ambasada Romaniei in SUA deschide, luni si marti, o Carte de condoleante la sediul sau din Washington

Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii deschide, luni si marti, o Carte de condoleante la sediul sau din Washington ca urmare a tragediei produse in seara zilei de 30 octombrie, intr-un club din Bucuresti, a informat ambasada mentionata .

Incendiu Club Colectiv. Clubul nu avea autorizatie de la ISU. Guvernul se pregateste sa declare doliu national. Raed Arafat: Mai pot aparea decese

Intre timp, procurorii de la Parchetul General au preluat coordonarea anchetei in cazul incendiului din Club Colectiv, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar Guvernul se pregateste sa declare doliu national. O hotarare in acest sens ar putea fi data chiar sambata, dupa cum a declarat presedintele Klaus Iohannis inainte de a-i vizita pe ranitii internati la Spitalul Floreasca din Capitala.

Incendiu Club Colectiv. Este nevoie de sange! Unde puteti dona

Tragedie Club Colectiv. Autoritatile fac apel pentru donarea de sange in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia cel putin 27 de persoane au murit si peste 140 au fost ranite vineri seara, in timpul unui concert al unei trupe rock.

Incendiu Club Colectiv. Este nevoie de sange! Unde puteti dona chiar acum

Tragedie Club Colectiv. Autoritatile fac apel pentru donarea de sange in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia cel putin 27 de persoane au murit si peste 140 au fost ranite vineri seara, in timpul unui concert al unei trupe rock.

Incendiu in Club Colectiv. Chitaristul trupei Goodbye to Gravity, printre cei decedati

Printre cei 27 de tineri declarati decedati in urma incendiului din Club Colectiv se numara si Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, care isi lansa albumul in seara fatidica. Zeci de mesaje de condoleante au fost postate pe pagina sa de Facebook.

Incendiu Club Colectiv. Guvernul se pregateste sa declare doliu national. Raed Arafat: Mai pot aparea decese. Show-ul pirotehnic nu avea aprobare

Spitalele din Capitala lucreaza la foc continuu incepand de vineri noapte, cand au preluat 184 de persoane ranite in urma incendiului devastator din Clubul Colectiv, soldat cu 27 de morti din care 17 sunt inca neindentificati. in prezent, alte 146 de persoane sunt internate in spitale, prognosticul fiind rezervat.

Incendiu Club Colectiv. Marturiile cutremuratoare ale martorilor tragediei: Ma cataram pe cadavre si incercam sa ies

Tragedia din Clubul Colectiv, de vineri seara, a produs momente de groaza ce ii vor urmari probabil tot restul vietii pe cei care au scapat teferi. Marturiile participantilor la eveniment ofera toate acelasi tipar: flacari care s-au raspandit rapid, o panica generala care a cuprins multimea si o busculada masiva creata la iesirea din local.

Incendiu la Club Colectiv. Drapelul national, coborat in berna la Casa Alba din Focsani

Autoritatile judetene au coborat in berna drapelul Romaniei, in memoria victimelor incendiului care a avut loc la clubul Colectiv, din Bucuresti, unde au murit 27 de persoane.

Incendiu la Club Colectiv. Marian Oprisan spune ca a fost la club sa ajute si vrea pedeapsa exemplara pentru vinovati

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea se lauda pe pagina de Facebook ca a fost la Clubul Colectiv sa dea o mana de ajutor.

Incendiu in Club Colectiv. Marturiile unui prieten al trupei Goodbye to Gravity: Au facut concertul cu banii lor. Unul dintre baieti are mainile arse

Un incendiu devastator care a avut loc vineri-noapte in clubul Colectiv din Bucuresti a ucis 27 de oameni si a trimis in spital alti 146. Totul s-a petrecut la concertul trupei Goodby to Gravity. in incendiul de la Clubul Colectiv a murit chitaristul Vlad Telea, iar ceilalti membri ai trupei se afla in spital. Printre raniti se afla si doi apropiati ai trupei, care filmau evenimentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )