Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un incendiu violent a devastat o resedinta pentru turisti din Franta

Antena3 Antena3,
Un incendiu violent a devastat o resedinta pentru turisti din Franta

Un incendiu violent a devastat o resedinta pentru turisti in cunoscuta statiune de sporturi de iarna Val dIsere, din Franta. Aproape toti cei 150 de locatari au fost evacuati la timp de pompieri si o. continuă pe Antena3

Praktiker cauta cumparatori pentru operatiunile din Romania

Grupul german Praktiker cauta cumparatori pentru operatiunile din tara noastra, unde detine 27 de magazine si a inregistrat, in 2012, vanzari de 142 milioane de euro, potrivit unui raport al European Convergence Development Company ECDC), unul dintre actionarii parcului de retail Era Shopping Centre din Iasi.

Grupul Praktiker cauta cumparatori pentru operatiunile din Romania

Grupul german Praktiker cauta cumparatori pentru operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a avut, in 2012, vanzari de 142 milioane de euro, relateaza Mediafax .

Asociatia Europeana a Numarului de Urgenta 112: Operatorii de telefonie mobila sunt de vina pentru tragedia din Apuseni

Asociatia Europena a Numarului de Urgenta 112 da vina pe operatorii de telefonie mobila pentru tragedia din Apuseni. Institutia europeana spune ca de vina pentru ceea ce s-a intamplat nu sunt operatorii 112,.

Pericol de faliment pentru bancile din Europa.

Bancile cu probleme din zona euro vor fi lasate sa falimenteze la viitoarele teste de stres, a avertizat presedintele noii Agentii de Supervizare Bancara SSM), Daniele Nouy, intr-un interviu acordat publicatiei britanice Financial Times FT), transmite AFP. In primul interviu acordat dupa numirea sa la conducerea Agentiei de Supervizare Bancara, Daniele Nouy a afirmat: Trebuie sa acceptam ideea ca unele banci nu au viitor. Trebuie sa lasam unele institutii financiare sa dispara .

Grupul Praktiker cauta cumparatori pentru operatiunile din Romania

O casa de insolventa din Romania a fost desemnata pentru a vinde afacerile Praktiker de pe piata romaneasca, companie care are in proiectul nostru un magazin de dimensiuni mari. In prezent sunt in desfasurare negocierile pentru restructurarea contractului de inchiriere si pentru recuperarea datoriilor legate de chirii si de costuri de intretinere, se arata intr-un raport al European Convergence Development Company, unul dintre actionarii parcului de retail Era Shopping Centre din Iasi, citat de Mediafax. Reprezentantii Praktiker nu au comentat informatia. Grupul german s-a confruntat in ultimii ani cu dificultati, astfel ca la finele anului 2011 a anuntat ca va inchide magazine in Germania, ca renunta la piata din Albania si ca are in vedere evaluarea operatiunilor internationale.

Senat: Concediul de crestere a copilului, luat in calcul la vechime, pentru cei din invatamant

Concediul de crestere a copilului se va lua in calcul ca perioada de neintrerupere a vechimii de 10 ani, necesara obtinerii sporului de stabilitate, pentru personalul didactic si auxiliar din invatamant.

Nitu, procuror general: Pentru accidentul din Apuseni pot raspunde penal si oameni, si ...

Pentru accidentul aviatic din Muntii Apuseni ar putea raspunde penal atat persoane fizice, cat si persoane juridice, considera procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu. El crede insa ca este prea devreme pentru a vorbi despre vinovati. Citeste si: Incident aviatic la Cluj. Cine este vinovat de tragedia din Apuseni. Marturiile salvatorilor si ale victimelor. Iovan a murit din cauza hemoragiei interne. Pilotul ar fi cerut amanarea zborului Nu e simplu, este totusi un accident aviatic. Nici .

Traian Basescu, amendat de CNCD pentru declaratiile din 2010 privind romii nomazi

Presedintele Traian Basescu a fost amendat, astazi, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru declaratiile facute in noiembrie 2010, la Ljubljana, privind romii nomazi, despre care a afirmat ca multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura, potrivit surselor de presa.

Vesti bune pentru Madonna din Belgia! Vezi aici despre ce este vorba!

Dupa mai bine de opt ani de zile, Regina Pop face pace cu autoritatile din Belgia. Din 18 noiembrie 2005.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )