Libnet.ro
UNICEF

22:45

Incendiul de la Matei Bals. Prima reactiea premierului Florin Citu: De aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida

Adevărul Adevărul,
Incendiul de la Matei Bals. Prima reactiea premierului Florin Citu: De aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida

Prim-ministrul Florin Citu a transmis un mesaj in urma incendiului care a avut loc, vineri dimineata, la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, prin care anunta ca au fost luate toate masurile necesare pentru a stabiliza situatia, iar autoritatile au actionat eficient si rapid. Premierul a transmis si condoleante familiilor indoliate. continuă pe Adevărul

De ce nu are Romania buget pe anul 2021? Explicatiile premierului Florin Citu

Premierul Romaniei Florin Citu a declarat, miercuri, ca tinta de deficit pentru bugetul de stat pe 2021 ramane la 7%. El a mai anuntat ca bugetul de stat pentru anul 2021 ar putea fi prezentat in Parlament.

Romania va da in judecata Pfizer? Raspunsul premierului Florin Citu (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat ca, in ciuda primirii cu intarziere a unor doze de vaccin anti-COVID-19, Pfizer nu pare ca nu a respectat calendarul de livrare. Seful Guvernului a mai precizat ca.

Legea salarizarii bugetarilor 2021. Ce s-ar putea schimba anul acesta, pe fondul declaratiilor premierului Florin Citu

Premierul Florin Citu a anuntat ca guvernantii lucreaza la o noua Lege a salarizarii unitare. Citu s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca nu exista o ierarhie si, mai rau decat atat, ca nu.

Citu, despre incendiul de la Matei Bals: Metehnele sistemului de sanatate si-au facut simtita prezenta. Iesiti din birou si faceti-va treaba, altfel plecati acasa!

Prim-ministrul Florin Citu a declarat vineri caincendiul de la Institutul Matei Bals din Capitala este rezultatul lipsei de investitii si al modului in care se fac controalele. Premierul a transmis si un avertisment dur angajatilor din administratie si din Ministerul Sanatatii: Faceti-va treaba, altfel plecati acasa!, a spus Citu.

Nicusor Dan, despre incendiul de la Matei Bals: Trebuie sa imbunatatim siguranta din spitale si pentru asta trebuie sa facem investitii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, vineri, referitor la incendiul de la Matei Bals, ca anterior au fost efectuate controale in spitale si nu s-au gasit probleme, dar ca siguranta din spitale trebuie sa fie imbunatatita prin investitii. Dupa ce in spatiul public au aparut informatii ca incendiul ar fi izbucnit din cauza unei aeroterme, edilul a avut o prima reactie si in acest sens.

Mediastandard.ro: Cum s-a vazut incendiul de la Matei Bals in presa: despre primele date si informatiile pe surse

Dimineata zilei de vineri, 29 ianuarie, a inceput cu un breaking news trist: un incendiu la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals. Nu este prima astfel de veste trista. in urma cu cateva luni, un incendiu similar a avut loc la Spitalul din Piatra Neamt, tot la o sectie pentru bolnavii Covid.

Incendiul de la Matei Bals. Iohannis merge la ora 13.00 sa vada care este situatia dupa incendiul din aceasta dimineata

Presedintele Klaus Iohannis va merge la Institutul Matei Bals, la ora 13. 00, pentru a se informa asupra situatiei de acolo, in urma incendiului in care au murit patru persoane.

Incendiul de la Matei Bals: Scrisoare a unor asociatii civice, catre guvernanti: Aveti decenta de a nu mai trata si tragedia de la Bals precum cazurile Giulesti, Apuseni, Siutghiol, Colectiv

Mai multe organizatii civice au publicat o scrisoare deschisa adresata guvernantilor, organelor de ancheta si Colegiului Medicilor, prin care le cer transparenta in anchetarea tragediei de la Institutul Matei Bals, dar si masuri urgente pentru a preveni repetarea ei.

Incendiul de la Matei Bals ar fi putut avea mult mai multe victime. Cum au salvat doua infirmiere numeroase vieti

Infirmierele au fost primele care au reactionat in momentul in care a izbucnit incendiul de vineri dimineata de la Matei Bals, ele au luat primele contact cu focul, iar una dintre ele a avut prezenta de spirit de opri alimentarea cu oxigen, a declarat avocatul Institutului, Constantin Durgheu.

FOTO Primele imagini din pavilionul in care a izbucnit incendiul de la Matei Bals, unde au murit 5 pacienti

Primele fotografii din pavilionul V in care a izbucnit vineri dimineata incendiul de la Spitalul Matei Bals si unde au murit cinci oameni arata dezastrul, pereti innegriti de fum si flacari, geamuri sparte, materiale topite, dar si paturile goale in care erau pacientii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )