Libnet.ro
UNICEF

01:05

incepe la Timisoara cel mai mare festival de zmeie din Estul Europei dedicat artelor, stiintelor naturale si ecologiei

Adevărul Adevărul,
incepe la Timisoara cel mai mare festival de zmeie din Estul Europei dedicat artelor, stiintelor naturale si ecologiei

Scripta Volant, o premiera in tara noastra, va aduna la Timisoara, la Universitatea Agricola, pasionatii de zmeie din Romania, Germania, Austria, Indonezia, Ungaria si Turcia. continuă pe Adevărul

Romania are cel mai mare procent de mame cu varsta intre 10 si 17 ani din UE. Rata mamelor adolescente, mai mare decat in tari precum Burundi sau Botswana

In Uniunea Europeana, Romania inregistreaza cel mai mare numar de nasteri cu mame intre 10 si 17 ani 9,282 de nasteri, adica 4,7% din totalul nasterilor din 2015, din care 676 erau minore intre 10 si 14 ani), arata datele Eurostat, citate Salvati Copii Romania.

Romania, tara cu cel mai mare procent din UE de mame cu varsta intre 10 si 17 ani

Romania este tara cu cel mai mare numar de nasteri cu mame ce au varsta intre 10 si 17 ani, potrivit datele Eurostat, citate de Hot News. Potrivit Eurostat din 9,282 de nasteri, echivalentul a.

Stratolaunch: cel mai mare avion din lume este gata de experimente

Te-ai fi asteptat ca cel mai mare avion din lume sa fie creat de Boeing sau Airbus, dar acesta este intitulat Stratolaunch si provine de la o companie mai putin cunoscuta. Cum Steve Wozniak a fost langa Jobs la momentul fondarii Apple, Paul Allen a fost co-fondatorul Microsoft impreuna cu Bill Gates. Cu alte cuvinte, [].

In 2015, Romania a avut al doilea cel mai mic stoc de ISD din regiune/ Suntem pe ultimele locuri in atragerea ISD, avand al doilea cel mai mic stoc, dupa Bulgaria (studiu FIC si ASE)

Investitiile straine din Romania au contribuit semnificativ la modernizarea economiei nationale si la integrarea ei in economia europeana, se arata intr-un studiu al Consiliului Investitorilor Straini si ASE. Companiile raspunzatoare de fluxurile de investitii straine directe angajeaza o treime din forta de munca din sistemul privat al Romaniei, aproximativ 1,2 milioane de persoane. Aceleasi companii au o productivitate a muncii de doua ori mai mare decat cele cu capital romanesc si investesc de 2 ori mai mult in fiecare angajat se mai arata in document. Descarca si citeste integral studiul FIC si ASE.

Macin Fountain Fun, cel mai mare eveniment sportiv din Dobrogea de Nord, va avea loc pe 11 si 12 iunie

Intrecerile sportive sunt destinate atat pasionatilor de ciclism montan in variante de trasee pentru profesionisti si pentru amatori), cat si celor pasionati de cros sau doar de distractie in aer liber. inscrierile in concursuri pe pot face pana pe 31 mai.

Protest de Ziua Copilului la cel mai mare spital de pediatrie din Moldova. in mizerie nu se poate face performanta

Cativa parinti din Iasi au sarbatorit altfel Ziua Internationala a Copilului: adultii au protestat in fata celui mare spital de pediatrie din Moldova pentru conditii decente in care sa fie ingrijiti copiii lor.

Google te ajuta sa-ti gasesti mai usor datele personale pe cel mai mare motor de cautare

Foarte multi dintre noi sunt ancorati in serviciile online ale celor de la Google, dar a fost destul de dificil sa cauti prin amalgamul de informatii personale pana acum. Dintotdeauna, am asociat ideea de Google cu cautarea online prin oceanul de informatii pe care le gasim pe internet. Din momentul in care am ajuns insa [].

Rata mamelor minore din Romania, mai mare decat in India sau Botswana

In Uniunea Europeana, Romania inregistreaza cel mai mare numar de nasteri cu mame intre 10 si 17 ani adica 4,7% din totalul nasterilor din 2015), arata datele Eurostat, citate Salvati Copii.

VIDEO Zeci de cercetatori se intorc in tara pentru a lucra la un proiect unic in lume, desfasurat in cel mai sigur loc din Romania

Zeci de cercetatori romani, unii plecati din tara de mai bine de 15 ani, se intorc sa lucreze acasa la cel mai mare laser din lume, cel de la Magurele.

Comisia Europeana a prezentat bugetul pentru anul 2018, cel mai mare din istoria UE. Ce castiga Romania

Comisarul european pentru Buget si Resurse Umane, Gunther Oettinger, a prezentat marti, in fata Comisiei pentru Buget a Parlamentului European, proiectul de buget al UE pentru anul 2018, care este cel mai mare din istorie, 160,6 miliarde euro. Eurodeputatul roman Siegfried Muresan, negociatorul-sel al Parlamentului pentru 2018, a vorbit despre principalele prioritati ale Parlamentului si implicatiile lor asupra Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )