Libnet.ro
UNICEF

22:45

A inceput ridicarea masinilor parcate neregulamentar in Bucuresti. Cat costa si de unde le recuperezi

Auto Ro Auto Ro,
A inceput ridicarea masinilor parcate neregulamentar in Bucuresti. Cat costa si de unde le recuperezi

Incepand din 26 august, Primaria Capitalei a inceput ridicarea masinilor parcate ilegal pe marile bulevarde ale Bucurestiului. In prima zi au fost ridicate sapte masini, iar soferii trebuie sa plateasca acum cel putin 500 de lei pentru a le recupera. continuă pe Auto Ro

Luni incepe ridicarea masinilor parcate neregulamentar in Bucuresti

Luni, 26 august, Primaria Capitalei va incepe ridicarea masinilor. Cei de la PMB spun ca vor ridica masinile care vor bloca institutii, cai de acces sau traficul STB, si nu se vor transforma in hingheri. Ridicarea se va face non-stop si va costa 500 de lei pentru un autoturism, scrie Mediafax.

A inceput ridicarea masinilor in Bucuresti: cat te costa si de ce trebuie sa te feresti

Incepand de astazi, 26 august 2019, Primaria Capitalei va incepe ridicarea masinilor intr-o varietate de circumstante. Ca sa eviti un scenariu costisitor, trebuie sa ai in vedere cateva.

Atentie, soferi! Luni incepe ridicarea masinilor parcate ilegal

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Compania Municipala Managementul Transportului Bucuresti, va pune in aplicare, incepand cu data de 26 august, prevederile Regulamentului privind ridicarea, transportul,.

Masura ridicarii masinilor parcate ilegal in Capitala ar putea fi suspendata. Avocatul Poporului cere Prefectului din Bucuresti sa conteste decizia

A inceput ridicarea masinilor parcate ilegal in Capitala. Totusi, masura ar putea fi suspendata. Avocatul Poporului s-a autosesizat si a cerut Prefectului din Bucuresti sa conteste decizia Primariei.

S-a inceput actiunea de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar in Bucuresti

Directia Generala de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti a inceput actiunea de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar. De astazi, echipajele Politiei Locale a Municipiului.

A inceput actiunea de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar in Bucuresti

Directia Generala de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti a inceput actiunea de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar. De astazi, echipajele Politiei Locale a Municipiului.

De azi incepe ridicarea masinilor. LISTA COMPLETA a strazilor vizate

Ainceput ridicarea masinilor pe strazile Capitalei. Actiunea demarata de primarie vizeaza masinile parcate ilegal pe nu mai putin de 350 de artere din Bucuresti.

FOTO Primaria Capitalei a ridicat in primele doua zile 14 masini parcate neregulamentar. in patru cazuri soferii au venit cand masina era pe platforma, iar in alte 15 cazuri au primit doar amenda

Primaria Capitalei a ridicat pana marti la ora 15. 00, 14 masini parcate neregulamentar, a declarat pentru HotNews. ro directorul Politiei Locale a municipiului Bucuresti, Daniel Rasica. Alte patru au fost ridicate si puse pe platforma, insa nu au fost duse la depozit deoarece soferii au venit intre timp si au platit doar taxa de ridicare. Alti 15 soferi au fost doar amendati pentru oprire in locuri nepermise deoarece au ajuns inainte sa vina platforma. Daniel Rasica spune ca au fost ridicate doar masinile care erau parcate in statiile STB, pe arterele din centrul Capitalei, blocau mijloacele de transport public sau intrarea in spitale.

Masinile parcate neregulamentar in Capitala vor fi ridicate incepand de astazi

Masinile parcate neregulamentar pe principalele artere ale Capitalei vor fi ridicate incepand de ast.

VIDEO Burning Man, ciudatul festival din mijlocul desertului la care participa antreprenori precum Elon Musk si fondatorii Google, a inceput. Cati bani a facut evenimentul anul trecut si cat costa biletele

Peste 75. 000 de oameni participa in fiecare an la Burning Man, un eveniment ce se intampla in desertul Nevadei, in Statele Unite, incepand cu 25 august si pana pe 2 septembrie. La aceasta miscare pot fi intalnite vedete si importanti oameni de afaceri, precum Elon Musk, sau fondatorii Google, povestea, intr-un interviu pentru StartupCafe, directoarea festivalului, Marian Goodell. Cati bani a facut evenimentul anul trecut si cat costa biletele in acest an.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )