Libnet.ro
UNICEF

18:30

Se inchid mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Ce a anuntat acum Gabriela Firea

Playtech Playtech,
Se inchid mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Ce a anuntat acum Gabriela Firea

Parintii sunt ingrijorati pentru copiii lor din cauza gripei. Gabriela Firea a facut astazi un anunt care ii va afecta pe multi bucuresteni. Ce gradinite si scoli vor fi inchise. Se suspenda cursurile scolilor si gradinitelor in Bucuresti Anumite cursuri vor fi anulate, in scolile capitalei, din cauza gripei sau a problemelor aparute dupa decontaminare, . continuă pe Playtech

Cursuri suspendate partial in opt scoli si gradinite din Bucuresti: Elevii din cateva clase nu vor veni la scoala in urmatoarele trei zile

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti anunta ca opt unitati scolare vor avea cursurile suspendate partial, adica numai elevii din anumite clase nu vor veni la scoala, in urmatoarele 3 zile 28, 29 si 30 ianuarie). Vezi care sunt scolile si clasele in care vor fi suspendate cursurile.

Scolile si gradinitele din Bucuresti, inchise de gripa. Primaria Capitalei convoaca un comandament de urgenta

Mai multe scoli si gradinite sunt inchise din cauza gripei sau din cauza persistarii substantei de dezinsectie utilizata pentru a igieniza salile de clasa, au transmis inspectorii municipali, luni dimineata. Primaria Capitalei a convocat Comandamentul de urgenta.

Decizia Papei Francisc, dupa ce a aflat ca mai multe calugarite s-au prostituat. Este fara precedent

Cu toate ca renasterea omenirii a inceput cu femeia, a remarcat papa la omilie, femeile sunt in continuu umilite, batute, supuse violentei, induse sa se prostitueze si sa suprime viata pe care o poarta in san. Orice violenta comisa asupra femeii este o profanare a lui Dumnezeu, nascut din femeie. Totodata, daca din trupul unei .

Raonic, raspuns genial la intrebarea: Va castiga Djokovic mai multe Grand Slam-uri decat Nadal si Federer?

Canadianul Milos Raonic a fost primul jucator care si-a castigat biletul de acces in sferturile de finala de la Australian Open, duminica dimineata, iar la putin timp dupa aceea, a oferit un raspuns genial la intrebarea deja clasica a jurnalistilor: crezi ca Novak Djokovic isi va termina cariera avand mai multe titluri de Grand Slam decat Nadal si Federer?.

Barbat din Iedera, prins dupa ce a dat mai multe spargeri in Moreni. Ce au descoperit oamenii legii la perchezitii

Ulciorul nu merge de multe ori la apa. Un barbat din Iedera a fost prins dupa ce a dat mai multe spargeri in Moreni.

Cutremur puternic in Turcia: mai multe cladiri s-au prabusit

Un puternic cutremur cu o magnitudine de 6,7 a zguduit estul Turciei, vineri la ora locala 20. 55, iar primele informatii arata ca exista cel putin doi raniti, dupa ce mai multe cladiri s-au prabusit.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din Franta: Se anunta proteste masive in mai multe orase franceze

Ministrul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romani aflati vineri in Franta, in conditiile in care autoritatile locale franceze prevad mai multe manifestatii si actiuni de.

Un copil in varsta de doi ani din Bucuresti a murit din cauza gripei. Nu era vaccinat anti-gripal

Un copil in varsta de doi ani, din Bucuresti, a murit din cauza infectiei cu virusul gripal tip B, cel mic fiind nevaccinat anti-gripal. Exista suspiciunea ca micutul s-a imbolnavit in timp ce era internat in spital, pentru o alta afectiune, au declarat, pentru Mediafax, oficiali ai MS.

Se urcase in metroul din Bucuresti, cand a vazut ceva cu totul neasteptat. A scos imediat telefonul si a facut o poza, pe care a postat-o pe o retea de socializare. in scurt timp, s-a viralizat. E o nebunie! (FOTO)

Se urcase in metroul din Bucuresti, cand a vazut ceva cu totul neasteptat.

TEMERI GENERATE DE CORONAVIRUS Pretul petrolului, in cel mai puternic declin saptamanal din ultimul an

Pretul futures al petrolului brut a inregistrat, in intervalul 20-24 ianuarie, cel mai sever declin saptamanal din ultimul an, ca urmare a temerilor legate de consecintele raspandirii coronavirusului asupra acestui sector, mai precis asupra cererii de combustibil.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )