Libnet.ro
UNICEF

21:45

Indicele Robor la 3 luni a urcat la nivelul de 1,89%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Indicele Robor la 3 luni a urcat la nivelul de 1,89%

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Indicele Robor la 3 luni a stagnat la nivelul de 1,87%

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la nivelul de 1,87%, potrivit datelor publicate astazi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la 3 luni a coborat la nivelul de 1,87%

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat astazi la nivelul de 1,87% de la 1,88%, nivel inregistrat vineri, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR la trei luni a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut miercuri la 1,89%, de la 1,87%, cat a fost cotat marti, conform datelor.

Indicele ROBOR a ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut miercuri la 1,89%, de la 1,87%, cat a fost cotat marti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )