Libnet.ro
UNICEF

01:05

INDONEZIA: Autoritatile cred ca au localizat epava avionului companiei Air Asia

România Liberă România Liberă,
INDONEZIA: Autoritatile cred ca au localizat epava avionului companiei Air Asia

Echipele de interventie cred ca au localizat epava avionului companiei Air Asia prabusit duminica. Folosind un sonar, echipele de interventie au localizat un obiect de mari dimensiuni in Marea Java. continuă pe România Liberă

Autoritatile cred ca au localizat epava avionului companiei Air Asia

Echipele de interventie cred ca au localizat epava avionului companiei Air Asia prabusit duminica. Folosind un sonar, echipele de interventie au localizat un obiect de mari dimensiuni in Marea Java.

Echipele de interventie cred ca au localizat epava avionului companiei AirAsia, in Marea Java

Autoritatile indoneziene cred ca au localizat cea mai mare parte a avionului AirAsia prabusit duminica, recuperand si zece cadavre, transmite Reuters. Folosind un sonar, echipele de interventie au localizat.

Echipele de interventie cred ca au localizat epava avionului AirAsia in Marea Java. Trupurile neisufletite a 10 victime au fost recuperate

Autoritatile indoneziene cred ca au localizat cea mai mare parte a avionului AirAsia prabusit duminica, recuperand si zece cadavre, informeaza Reuters. Folosind un sonar, echipele de interventie au localizat un obiect de mari dimensiuni in Marea Java, in largul Insulei Borneo. In zona au fost gasite fragmente ale avionului Airbus A320-200 care efectua Cursa QZ8501 de la Surabaya Indonezia) spre Singapore.

Operatiunile de cautare a avionului companiei Air Asia au fost reluate

Operatiunile de cautare a avionului companiei Air Asia, disparut pe ruta Indonezia - Singapore, au fost reluate, au anuntat oficiali indonezieni. Malaezia sprijina Indonezia in acest demers, iar Statele Unite si.

Epava avionului Air Asia a fost gasita. De asemenea, sase cadavre au fost recuperate

Autoritatile indoneziene au anuntat ca au detectat, cu ajutorul unui sonar, epava avionului Air Asia, care se afla pe fundul Marii Java. Totodata, autoritatile au scos din apa sase trupuri neinsufletite,.

CNN: Statele Unite vor participa la cautarile avionului disparut la companiei Air Asia

Televiziunea CNN a anuntat luni seara ca flota a VII-a a Statelor Unite va participa la operatiunile de cautare a avionului indonezian dat disparut.

CNN: Statele Unite vor participa la cautarile avionului disparut al companiei Air Asia

Televiziunea CNN a anuntat luni seara ca flota a VII-a a Statelor Unite va participa la operatiunile de cautare a avionului indonezian dat disparut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )