Libnet.ro
UNICEF

07:30

CE infiinteaza o echipa speciala pentru relatiile cu Marea Britanie, pana cand decide daca ramane membra UE

România Liberă România Liberă,
CE infiinteaza o echipa speciala pentru relatiile cu Marea Britanie, pana cand decide daca ramane membra UE

Comisia Europeana a trimis un semnal politic puternic Londrei, infiintand o echipa speciala care sa se ocupe de relatiile cu Marea Britanie pana la referendumul acesteia privind apartenenta la UE. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana infiinteaza o echipa care sa se ocupe de relatiile cu Marea Britanie

Comisia Europeana a trimis un semnal politic puternic Londrei, infiintand o echipa speciala care sa se ocupe de relatiile cu Marea Britanie pana la referendumul acesteia privind apartenenta la UE, relateaza.

Ministrul francez al Economiei: Marea Britanie nu poate cere o Europa a la carte. A crea mai multa simplificare pentru un singur stat membru inseamna dezmembrarea UE

Ministrul francez al Economiei, Emmanuel Macron, a declarat ca Marea Britanie nu se poate astepta sa profite de beneficiile apartenentei la Uniunea Europeana si sa nu suporte niciun risc care vine odata cu acest.

Standard and Poor 's: Bancile globale ar putea parasi Marea Britanie, in cazul unei Brexit

Bancile globale ar putea parasi Londra, daca Marea Britanie va vota iesirea din Uniunea Europeana Brexit), anunta agentia de rating Standard and Poor 's, avertizand ca exista, de asemenea, si un risc pentru perspectivele de crestere economica ale Regatului Unit.

Un profesor roman din Marea Britanie a fost desemnat profesorul anului de catre o academie care promoveaza in scoli cadre didactice specializate (FOTO)

Un profesor roman din Marea Britanie a primit titlul de profesorul anului la Londra. Gabriel Chelaru a primit acest titlu din partea JC Academy, o agentie britanica care livreaza unitatilor de invatamant.

Experti in tatuaje din Marea Britanie vor restaura operele de arta ale Vaticanului

Vaticanul a angajat o echipa de experti in tatuaje britanici pentru a restaura si a curata cu ajutorul laserului unele dintre cele mai pretioase sculpturi si picturi aflate in cladirile sale, informeaza Daily.

Ce rol va avea Comisia speciala pentru evaluarea democratiei

Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a anuntat luni, dupa sedinta Biroului Permanent, ca in componenta Comisiei speciale pentru evaluarea democratiei va fi reflectata structura politica a Senatului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )