Libnet.ro
UNICEF

08:45

3 ingrediente minune pentru desfundatul chiuvetei. Costa mai putin de 5 lei in total

Playtech Playtech,
3 ingrediente minune pentru desfundatul chiuvetei. Costa mai putin de 5 lei in total

Cu totii ne-am confruntat cu problema chiuvetei infundate. De fiecare data am apelat la diverse metode sau solutii din comert pentru a o rezolva, fara sa luam in calcul si produsele naturale, de asemenea extrem de eficiente. 3 ingrediente eficiente pentru desfundatul chiuvetei: apa, otet, bicarbonat de sodiu O cana de otet, trei litri de . continuă pe Playtech

Testul minune pentru depistarea COVID-19: Permite oamenilor sa afle in 15 minute daca sunt infectati

Autoritatile din Marea Britanie incearca sa impiedice extinderea cazuriloe de coronvirus cu o noua strategie. Gasirea unor noi teste rapide pentru depistarea cazuriloe de coronavirus care sa poata fi.

Cele mai bune chiftele de peste. Reteta mai putin stiuta de catre gospodine

Va prezentam in articolul de mai jos cum se fac cele mai bune chiftele de peste, potrivit unei retete mai putin stiuta de gospodine. Chiftelele din peste nu este o reteta prea des gatita deromani. O face mai des populatia care traieste langa ape. Oricum, bine ar fi daca acest fel ar fi preparat macar .

Peste jumatate dintre romani considera ca testarea si tratamentul pentru COVID-19 sunt mai degraba inaccesibile 21% s-ar vaccina impotriva COVID, iar o treime s-ar imuniza doar dupa ce au auzit ca nu au fost efecte adverse

Peste jumatate dintre romani considera ca testarea si tratamentul pentru infectia cu SARS-CoV-2 sunt mai degraba inaccesibile in Romania, arata Barometrul de Sanatate Publica realizat de Centrul de Cercetari Sociologice Larics si Institutul de Stiinte Politice si Relatii Internationale, sub egida Sectiei de Stiinte Medicale a Academiei Romane. in cazul descoperirii unui vaccin pentru COVID-19, 21% dintre romani s-ar vaccina daca serul ar fi disponibil, o treime ar alege sa se imunizeze doar daca ar auzi ca nu au fost efecte adverse si 8% ar dori sa afle mai multe informatii inainte de a lua decizia vaccinarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )