Libnet.ro
UNICEF

01:06

inotatorul francez Yannick Agnel a stabilit un nou record mondial la 400 m liber in bazin scurt

B1 B1,
inotatorul francez Yannick Agnel a stabilit un nou record mondial la 400 m liber in bazin scurt

Inotatorul francez Yannick Agnel, campion olimpic in proba de 200 de metri liber, a stabilit, joi, un nou record mondial la 400 m liber in bazin scurt, informeaza Fox Sports. Agnel a reusit performanta cu. continuă pe B1

Ilie Dobre a doborat un record mondial la tipat GOOOOOOOL

Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre a doborat inca un record mondial. Comentatorul postului public de radio se poate lauda cu cea mai lunga descriere a unui gol, fara sa respire. 31 de secunde a tipat.

Un nou record al flexibilitatii - 28 de gimnaste au incaput intr-o masina MINI

La Londra, 28 de gimnaste au reusit sa bata recordul mondial pentru cel mai mare numar de persoane care au reusit sa incapa intr-o masina MINI. Precedentul record fusese stabilit anul trecut, iar pentru la anul se spera ca spatiul va fi si mai bine folosit. Recordul a fost parte a Guiness World Record day, o zi in care 400. 000 de persoane incearca sa stabileasca peste tot in lume noi recorduri.

Microsoft stabileste un nou record de vanzari cu Halo 4, ultimul joc din seria Halo

Ultimul titlu din seria jocurilor Halo, Halo 4, a fost un record de vanzari, Microsoft reusind sa-si doboare propriul record al seriei. Valoarea vanzarilor Halo 4, lansat in data de 6 noiembrie pentru console, a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )