Libnet.ro
UNICEF

13:30

INS: Pensia medie lunara a crescut in primul trimestru cu 0,3%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Pensia medie lunara a crescut in primul trimestru cu 0,3%

Pensia medie lunara determinata luand in calcul sumele pentru pensiile tuturor categoriilor de pensionari - de asigurari sociale, invaliditate, urmas etc. platite de casele de pensii) a fost de 1. 227 lei, in cre and 7779;tere cu 0,3% fa and 7789;a de trimestrul precedent, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI: Huawei, crestere de 282,2% a vanzarilor pe piata gadgeturi inteligente

Volumul vanzarilor de gadgeturi wearable, smartwatch-uri si bratari inteligente Huawei a crescut cu 282,2%, in primul trimestru al anului, fata de aceeasi perioada din 2018, ceea ce plaseaza producatorul chinez pe locul 1 mondial pe acest segment, inaintea Samsung si Xiaomi, arata datele publicate de International Data Corporation IDC).

Numarul pensionarilor a scazut cu 17.000 in primul trimestru, o mare parte dintre ei intorcandu-se la munca. Raportul pensionariangajati este de 910

Datele publicate joi de Institututul National de Statistica arata ca numarul pensionarilor a scazut in primul trimestru cu 17. 000, fata de cel precedent, pensia medie lunara crescand cu doar 0,3%, la 1. 227 lei.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI IN CURS Nielsen: Bugetele alocate bunurilor de larg consum - in crestere

Sumele cheltuite de europeni pe bunuri de larg consum au crescut cu 2,4% in primul trimestru al acestui an, similar cresterii de 2,5% din ultimul trimestru al anului trecut, arata un comunicat trimis de Nielsen.

PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2019 Piata bunurilor de larg consum - crestere de 10,4%

Romania a inregistrat o crestere de 10,4% pe piata bunurilor de larg consum in primul trimestru al acestui an, in timp ce, in Europa, piata bunurilor de larg consum a inregistrat un plus de 2,4% in valoare, se arata intr-o analiza realizata de Nielsen.

TeraGlass a vandut in primul trimestru mai mult in Germania decat in Romania

TeraGlass, compania care detine portofoliul de tamplarie termoizolanta al Grupului TeraPlast, si-a consolidat prezenta pe piata internationala, cel mai mare volum de comenzi in primul trimestru al acestui an venind din Germania. Astfel, piata germana a.

PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Productia industriala a crescut cu 0,8%

Productia industriala a crescut in primele patru luni din 2019 cu 0,8% serie bruta), comparativ cu perioada similara din anul precedent, fiind sustinuta de industria extractiva +2,2%) si industria prelucratoare +1,3%), conform datelor publicate joi de Institutul National de Statistica.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )