Libnet.ro
UNICEF

15:45

Instanta suspenda solicitarea privind convocarea actionarilor SIF3

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Instanta suspenda solicitarea privind convocarea actionarilor SIF3

Mihai Fercala: Asteptam ca ASF-ul sa isi indeplineasca obligatiile legale si sa constate ca Fratila este incompatibil cu pozitia de membru in Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania Tribunalul Brasov a admis cererea de ordonanta presedentiala formulata de SIF Transilvania SIF3) si a suspendat solicitarea de convocare a actionarilor societatii. Convocarea a fost ceruta de un grup de actionari ai SIF-ului din Brasov, care doreste discutarea si supunerea la vot a mai multor aspecte, printre care si atragerea raspunderii directorului Mihai Fercala si a presedintelui Stefan Szabo. continuă pe Ziarul Bursa

Instanta suspenda solicitarea privind convocarea actionarilor SIF3

Mihai Fercala: Asteptam ca ASF-ul sa isi indeplineasca obligatiile legale si sa constate ca Fratila este incompatibil cu pozitia de membru in Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania Tribunalul Brasov a admis cererea de ordonanta presedentiala formulata de SIF Transilvania SIF3) si a suspendat solicitarea de convocare a actionarilor societatii. Convocarea a fost ceruta de un grup de actionari ai societatii, care doresc discutarea mai multor aspecte, printre care si atragerea raspunderii directorului Mihai Fercala si a presedintelui Stefan Szabo.

Instanta admite solicitarea SIF3 de anulare a cererii de convocare a actionarilor

Tribunalul Brasov a admis cererea de ordonanta presedentiala formulata de SIF Transilvania SIF3) in contradictoriu cu un grup de actionari ai societatii, din care fac parte Constantin Fratila, Crinel Valer Andanut si Marius Adrian Moldovan, componenti ai board-ului SIF-ului, ce solicitasera convocarea actionarilor SIF3, se arata intr-un raport al emitentului remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )