Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce se intampla acum, de fapt, cu artistii Romaniei. Alexandru Arsinel rupe tacerea

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum, de fapt, cu artistii Romaniei. Alexandru Arsinel rupe tacerea

Ordonanta Militara data, pe 25 martie, de Guvernul Romaniei, care consemneaza la domiciliu toata populatia si care le da voie persoanelor de peste 65 de ani sa iasa doar intre 11 si 13 nu i-a exceptat nici pe artisti. Actori, interpreti de muzica populara, toti au fost nevoiti sa-si anuleze spectacolele si sa se conformeze. continuă pe Playtech

Ce se intampla acum, de fapt, cu emisiunea Survivor. Decizia neasteptata a Kanal D

Decizie neasteptata a postului Kanal D, in ceea ce priveste competitia Survivor Romania. Postul de televiziune continua filmarile concursului in Republica Dominicana, in ciuda faptului ca s-a decretat stare de urgenta din cauza coronavirusului, potrivit paginademedia. ro. Supravietuitori in Dominicana in ciuda coronavirusului Chiar daca pana acum sunt 581 de infectati cu coronavirus in Republica Dominicana, .

Alexandru Arsinel, apel in plina pandemie de COVID-19: Haideti sa traim! Haideti sa ne ascundem in casa cateva saptamani!

Celebrul actor Alexandru Arsinel a facut un apel la romani, in plina pandemie de coronavirus, cerandu-le sa stea in case, daca vor sa traiasca.

Sandel Balan rupe tacerea. Ce se intampla, de fapt, in casa fiicei lui si ce spune despre George Burcea

Andreea Balan a luat foarte in serios interdictiile Ordonantei Militare, mai ales ca e responsabila pentru sanatatea celor doua fiice ale sale. Izolata in casa cu cele doua micute si cu mama ei, Andreea Balan tine legatura cu fanii sai prin intermediul retelelor de socializare. Am incetat vizitele. E mai bine asa Tatal artistei, Sandel .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )