Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cand nu dormi suficient! Specialistii trag un semnal de alarma important

Playtech Playtech,
Ce se intampla cand nu dormi suficient! Specialistii trag un semnal de alarma important

Majoritatea dintre noi stim clar ca lipsa somnului are un efect profund asupra modului in care functionam zi de zi. De la iritabilitate si stangacie crescuta la o susceptibilitate mai mare la raceli si boli cronice, exista cercetari ample pentru a sustine acest lucru. Acum, un nou studiu amplu confirma, de asemenea, faptul ca lipsa . continuă pe Playtech

Sute de mii de pasari au fost gasite moarte. Specialistii trag un semnal de alarma ingrozitor

Imagini apocaliptice, intr-o regiune intens populata. Oamenii au descoperit mii de trupuri de pasari moarte, insa specialistii vin cu vesti ingrijoratoare. Potrivit acestora, ar fi vorba despre sute de mii de animale moarte. Ce ar fi putut provoca o asemenea tragedie? Sute de mii de pasari, gasite moarte. Specialisti trag un semnal de alarma terifiant .

Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt. Vesti bune pentru cei care se tem de covid-19

Apar tot mai multe cercetari stiintifice menite sa diminueze raspandirea noului cornavirus. Una dintre ele se refera la reducerea cu 6 decibeli a nivelului vorbirii intr-o camera. Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt O reducere cu 6 decibeli a nivelului mediu de vorbire poate avea acelasi efect ca dublarea ventilatiei unei camere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )