Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce se intampla in corpul tau daca mergi zilnic. Ce fac muschii tai, la fiecare pas

Playtech Playtech,
Ce se intampla in corpul tau daca mergi zilnic. Ce fac muschii tai, la fiecare pas

Toti specialistii de orice fel recomanda miscare, mai ales cea minima de 30 de minute pe zi. Ce se intampla cu corpul tau in timp ce mergi zilnic? Medicii sustin ca sportul in orice termeni scade riscul la o boala de care sufera deja 2 milioane de romani. Ce fac muschii tai la fiecare pas? . continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca bei 1 pahar cu vin pe zi. Toti romanii trebuie sa o faca

Facem ce facem si, chiar daca sarbatorile au trecut, seara tot mai bem cate un pahar de vin. Conform unui studiu, cei care beau cate un pahar de vin sau alcool, este considerat alcoolic. Practic, se explica prin aceasta dependenta, deci e ca in cazul tutunului si al drogurilor. Pe de alta parte, alte studii .

Ce se intampla in organism daca faci exces de bicarbonat. Riscul major la care te supui

Desi este considerat praful minune si este folosit de oameni din intreaga lume, medicii atrag atentia. Iata ce se intampla in organism daca faci exces de bicarbonat de sodiu. Conform specialistilor, te expui la un risc major. De ce sa nu faci exces de bicarbonat Ieftin si mereu la indemana, praful magic este recomandat de .

Ce se intampla in corp daca mananci 3 portii de peste, saptamanal. Boala secolului va sta la distanta

Un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii a inclus carnea procesata pe lista produselor cu cel mai mare risc cancerigen. La polul opus se afla pestele. Sursa buna de proteine de buna calitate, cu o valoare nutritiva mare si un profil echilibrat de grasimi, aceasta carne, consumata saptamanal, te aduce mai aproape de intrebarea atinsa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )