Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ce se intampla cu Oltchim. Ministrul Economiei si seful ANAF discuta cu premierul despre privatizare. Ultimele declaratii ale lui Dan Diaconescu

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu Oltchim. Ministrul Economiei si seful ANAF discuta cu premierul despre privatizare. Ultimele declaratii ale lui Dan Diaconescu

Telenovela in direct Oltchim continua si in aceasta saptamana. Azi e termenul final pana la care Dan Diaconescu trebuie sa semneze contractul de privatizare al combinatului si sa plateasca cele 45 de. continuă pe Antena3

Ministrul Economiei si seful ANAF au fost convocati la Guvern pentru a discuta cu Ponta ...

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, si seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Serban Pop, au venit la sediul Guvernului luni dimineata, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre situatia Oltchim, transmite Mediafax. Dan Diaconescu a declarat, sambata, ca va aduce luni trei milioane de euro, in saci, pentru plata salariilor angajatilor Oltchim Ramnicu Valcea OLT) si ca a prezentat OPSPI o varianta de finantare a companiei cu 91 milioane dolari, cu sprijinul .

Ministrul Economiei si cel al Finantelor discuta cu Ponta situatia de la Oltchim

Premierul Victor Ponta i-a primit la sediul Guvernului, luni dupa-amiaza, pe ministrul Economiei si pe cel al Finantelor, pentru a avea o noua discutie despre situatia de la Oltchim. Luni.

Ministrul Economiei si cel al Finantelor au o noua discutie cu Ponta privind situatia de ...

Ministrul Economiei si cel al Finantelor au venit la sediul Guvernului, pentru a avea o noua discutie cu premierul Victor Ponta legat de situatia de la Oltchim, scrie Mediafax. Luni dimineata, premierul s-a mai intalnit cu ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, si seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Serban Pop, pentru discutii pe aceeasi tema. Dan Diaconescu a declarat luni ca pana in prezent nu au avut loc discutii reale privind preluarea actiunilor la Oltchim si ca va .

Ministrul Economiei, chemat la Guvern pentru a discuta cu Victor Ponta, in ultima zi de negocieri pentru contractul Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost chemat, luni dimineata, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta. Cel mai probabil, subiectul discutiei este legat de privatizarea Oltchim. Tot la Guvern este.

LIVE TEXT. Ministrul Economiei: NU s-a semnat contractul pentru Oltchim. ...

Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, sustin astazi, la ora 19:30, declaratii de presa, la Palatul Victoria. Urmariti Romania Libera pentru principalele declaratii. Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat inaintea conferintei de presa ca nu s-a incheiat nicun contract de vanzare-cumparare, nici pentru creanta AVAS, nici pentru creanta Electrica si a adaugat ca negocierile cu Dan Diaconescu nu aveau niciun rost sa continue in in conditiile in care .

LIVE TEXT. Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei sustin declaratii de presa.

Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, sustin astazi, la ora 19:30, declaratii de presa, la Palatul Victoria. Urmariti Romania Libera pentru principalele declaratii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )