Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce se intampla cu zilele de concediu care iti raman din anii anteriori. Legea iti va permite sa faci asta

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu zilele de concediu care iti raman din anii anteriori. Legea iti va permite sa faci asta

Sunt angajati care ar da orice pentru cateva zile de concediu in plus, asa cum altii prefera banii. Vestea buna pentru ambele categorii este ca firmele din Romania se aliniaza tendintelor din. continuă pe Antena3

Obiceiuri moderne care iti consuma energia si vitalitatea

Email, Facebook, Messenger Fac parte din viata noastra 24/7. Inainte de a spune despre ele ca sunt amuzante, iata cateva motive care te vor face sa intelegi ca iti consuma energia si vitalitatea. Verifici.

Numerele care iti pot aduce aproape 10 milioane de euro. Afla numerele extrase la Loto 6/49

Aproape 10 milioane de euro. Acesta este premiul ce poate fi castigat in aceasta seara la Loto 6/49. 2, 29, 41, 43, 44 si 48 sunt numerele extrase din urna in aceasta seara. Loteria nu a anuntat deocamdata.

Imagini care iti taie rasuflarea. Cele mai frumoase fotografii marca National Geografic, din 2013

Aceste fotografii sunt ca o fereastra catre o lume ireala, uluitoare, parca diferita de cea in care fiintam in fiecare clipa. o lume mai curata, neintinata de asprimea cuvintelor, imaculata si.

Ministrul Internelor, despre politistul care conducea autocarul din Muntenegru: Din punct de vedere legal, avea acest drept

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a comentat informatia potrivit careia unul dintre cei doi soferi ai autocarului implicat in accidentul din Muntengru era angajat al Politiei Capitalei. in primul rand.

Accident rutier in Otopeni. Circulatie ingreunata pe traseul ambulantelor care transporta ranitii din accidentul produs in Muntenegru

O femeie a fost ranita, marti dupa-amiaza, pe DN 1, in Otopeni, in urma unui accident rutier. Accidentul a dus la ingreunarea circulatiei pe traseul ambulantelor care urmeaza sa transporte ranitii din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2053 seconds )