Libnet.ro
UNICEF

22:15

INTERAGRO, implicat in privatizarea Oltchim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INTERAGRO, implicat in privatizarea Oltchim

UPDATE 4: Interagro, implicat in privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Victor Ponta a anuntat ca nu se schimba termenele privatizarii *UPDATE 2: Ponta discuta cu Chitoiu despre privatizarea Oltchim *UPDATE: Actiunile Oltchim au deschis in scadere * Senzational: Dan Diaconescu vrea sa anuleze privatizarea pe care vrea sa o castige! * PCC SE, AISA, Chimcomplex si Dan Diaconescu au depus oferte ferme * Gazprom si Pegamont au cerut amanari * Pegamont a oferit bani, fara conditii, pentru repornirea combinatului, in schimbul amanarii Procesele deschise de jurnalistul Dan Diaconescu impotriva privatizarii Oltchim au determinat Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) sa amane cu trei zile, pana pe 20 septembrie, termenele de depunere a documentelor de participare si de deschidere a ofertelor. continuă pe Ziarul Bursa

Amana OPSPI privatizarea Oltchim?

UPDATE 10: Doua companii cer amanarea privatizarii Oltchim *UPDATE 9: OPSPI analizeaza amanarea termenului de licitatie *UPDATE 8: Au fost depuse patru oferte pentru Oltchim *UPDATE 7: A expirat timpul pentru depunerea ofertelor. S-a suspendat tranzactionarea pe bursa. *UPDATE 6: Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei *UPDATE 5: Actiunile Oltchim sunt in crestere pe bursa *UPDATE 4: ORA 11. 45 - PCC SE a depus oferta pentru privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, a intrat in Ministerul Economiei, cel mai probabil sa depuna oferta pentru prvatizarea Oltchim. *UPDATE 2: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim este prezent la Ministerul Economiei si se plimba pe holuri, vizibil agitat. *UPDATE: Stefan Vuza a depus oferta pentru Oltichim.

Privatizarea Oltchim se amana cu trei zile

UPDATE 12: Zaremba isi mentine interesul pentru Oltchim *UPDATE 11: OPSPI a decis amanarea pana pe 20 septembrie a privatizarii. Pana atunci mai pot fi depuse oferte. *UPDATE 10: Doua companii cer amanarea privatizarii Oltchim *UPDATE 9: OPSPI analizeaza amanarea termenului de licitatie *UPDATE 8: Au fost depuse patru oferte pentru Oltchim *UPDATE 7: A expirat timpul pentru depunerea ofertelor. S-a suspendat tranzactionarea pe bursa. *UPDATE 6: Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei *UPDATE 5: Actiunile Oltchim sunt in crestere pe bursa *UPDATE 4: ORA 11. 45 - PCC SE a depus oferta pentru privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, a intrat in Ministerul Economiei, cel mai probabil sa depuna oferta pentru prvatizarea Oltchim. *UPDATE 2: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim este prezent la Ministerul Economiei si se plimba pe holuri, vizibil agitat. *UPDATE: Stefan Vuza a depus oferta pentru Oltichim.

Privatizarea Oltchim: Au fost depuse trei oferte. Dan Diaconescu a cerut suspendarea procesului

UPDATE 13:10: Odata cu depunerea ofertei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu a cerut si suspendarea procesului de privatizare. Solicitarea a fost fost inregistrata la Oficiului Participatiilor.

Privatizarea Oltchim: Au fost depuse trei oferte. Dan Diaconescu si Gazprom au cerut suspendarea procesului

UPDATE 13:10: Odata cu depunerea ofertei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu a cerut si suspendarea procesului de privatizare. Termenul de solutionare a solicitarii este in noiembrie 2012. Diaconescu a mai.

Privatizarea Oltchim: Trei investitori au depuse oferte. Dan Diaconescu si Gazprom au cerut suspendarea procesului

UPDATE 13:10: Odata cu depunerea ofertei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu a cerut si suspendarea procesului de privatizare. Termenul de solutionare a solicitarii este in noiembrie 2012. Diaconescu a mai.

Privatizarea Oltchim va fi amanata cateva zile. Ofertele pot fi depuse pana joi

UPDATE 14:00 - Privatizarea Oltchim va fi amantata cateva zile, a anuntat, luni, seful OPSPI, Remus Vulpescu. Astfel, ofertele vor putea fi depuse pana joi, 20 septembrie. Patru firme au facut oferte pentru.

Privatizarea Oltchim va fi amanata cateva zile. Ofertele pot fi depuse pana joi

UPDATE 14:00 - Privatizarea Oltchim va fi amantata cateva zile, a anuntat, luni, seful OPSPI, Remus Vulpescu. Astfel, ofertele vor putea fi depuse pana joi, 20 septembrie. Patru firme au facut oferte pentru.

Seful OPSPI: Privatizarea Oltchim poate fi pusa in pericol din cauza unui litigiu cu Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a atacat in instanta hotararea Adunarii Generale a Actionarilor de la Oltchim privind actualizarea creantei AVAS cu dobanzile aferente, la data valorificarii acesteia. Este o actiune in anulare a hotararii AGA, inregistrata la Tribunalul Valcea pe 13 septembrie, primul termen de judecata fiind 10 octombrie 2012. De unde nu doream sa vindem un activ in litigiu, vom vinde o creanta in litigiu . )Ma pune in situatia de a vinde bunuri litigioase, a declarat pentru HotNews, seful Oficiului pentru Participatiile Statului si Privatizare in Industrie OPSPI). Potrivit acestuia, un astfel de litigiu poate influenta negativ privatizarea Oltchim. Pana la aceasta ora, Dan Diaconescu nu a depus nicio oferta pentru privatizarea Oltchim, termenul limita fiind maine, 15 septembrie, ora 12.

Privatizarea Oltchim a fost amanata pana pe 20 septembrie

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a anuntat, luni, ca privatizarea Oltchim va fi amanata pana pe 20 septembrie. Avand in vedere ca data limita, anuntata initial pentru 18 septembrie, avea ca scop a da.

Privatizarea Oltchim: Trei oferte depuse, printre care si cea a lui Dan Diaconescu

Trei oferte au fost depuse pentru privatizarea Oltchim. Termenul limita de depunere a fost luni, ora 12:00. Ofertele depuse au fost din partea presedintelui PP-DD, Dan Diaconescu, a omului de afaceri Stefan Vuza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )