Libnet.ro
UNICEF

05:15

Internarea lui Boris Johnson la terapie intensiva a provocat o unda de soc in Marea Britanie Logodnica sa, insarcinata, spune ca are simptome Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Internarea lui Boris Johnson la terapie intensiva a provocat o unda de soc in Marea Britanie Logodnica sa, insarcinata, spune ca are simptome Covid-19

Internarea la terapie intensiva a premierului britanic Boris Johnson, contaminat de noul coronavirus, a provocat o unda de soc marti in Marea Britanie, unde guvernul incearca sa lupte impotriva unei pandemii care se inrautateste zi de zi, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Boris Johnson, transferat la Terapie Intensiva din cauza deteriorarii starii de sanatate

Premierul britanic Boris Johnson a fost transferat la terapie intensiva.

Radu Banciu, dupa ce Boris Johnson a ajuns la terapie intensiva: Un motiv sa ne simtim in sfarsit cu totii egali pe aceasta lume (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre situatia premierului britanic Boris Johnson, care a fost transferat la sectia de terapie intensiva a spitalului in care.

Surse: Premierul britanic Boris Johnson, trecut pe ventilator la 10 zile dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus

Starea de sanatatea a premierului britanic Boris Johnson, bolnav de coronavirus, s-a agravat si a fost transferat la Terapie intensiva, unde respira cu ajutorul aparatelor.

Boris Johnson la terapie intensiva. Mesaj emotionant The Sun: Poti infrange asta, Boris!

Boris Johnson, Primul Ministru al Marii Britanii, a fost mutat in aceasta seara la terapie intensiv.

Boris Johnson, la terapie intensiva: primul lider al unui stat important, in stare grava din cauza coronavirus

Starea de sanatate a lui Boris Johnson s-a agravat mult in ultimele 24 de ore, la aproximativ o saptamana dupa ce premierul britanic a fost depistat pozitiv cu coronavirus. La nivelul.

ingrijorari puternice in legatura cu starea de sanatate a lui Boris Johnson, internat la terapie intensiva

Internarea premierului britanic Boris Johnson provoaca o puternica ingrijorare in Regatul Unit si nu numai si arata cat de puternic poate afecta noul coronavirus oameni sanatosi, indiferent ca sunt anonimi sau puternici, relateaza AFP.

ULTIMA ORA Premierul Boris Johnson a ajuns la terapie intensiva, dupa ce starea sa s-a inrautatit

Premierul Boris Johnson a fost dus, luni, la terapie intensiva, dupa ce starea sa s-a inrautit, relateaza Reuters. Johnson a fost internat in spital duminica seara si a fost supus mai multor teste din cauza unor simptome persistente de COVID-19 pentru mai bine de 10 zile.

Boris Johnson a fost internat la Terapie Intensiva

Premierul britanic Boris Johnson a fost internat la Terapie Intensiva.

BREAKING |Boris Johnson a fost transferat la Terapie Intensiva

Premierul britanic Boris Johnson a fost mutat luni la sectia de Terapie Intensiva a spitalului in care a fost internat duminica seara, transmite The Guardian, care citeaza un comunicat al guvernului.

Premierul britanic a fost mutat la terapie intensiva, dupa ce starea sa s-a inrautatit. Infectat cu COVID-19 intre timp, Boris Johnson fusese initial adeptul imunizarii colective

Boris Johnson, premierul Regatului Unit, a fost transferat in sectia de terapie intensiva, dupa ce starea sa de sanatate s-a inrautatit, anunta Downing Street citat de Sky News. El a contractat noul tip de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )