Libnet.ro
UNICEF

15:45

Intesa Sanpaolo, profit net de 3 mil. euro in Romania, la noua luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Intesa Sanpaolo, profit net de 3 mil. euro in Romania, la noua luni

Banca italiana Intesa Sanpaolo a obtinut in Romania, la noua luni, un profit net de 3 milioane de euro, revenind de la pierderi de 3 milioane de euro in perioada similara a anului trecut, conform datelor publicate marti de institutia financiara. continuă pe Wall-Street Ro

Profitul net al Intesa Sanpaolo aproape s-a dublat

Grupul bancar italian Intesa Sanpaolo a obtinut, in primele 9 luni din 2014, un profit net de 1,203 miliarde euro, de aproximativ 1,88 ori mai mare decat cel consemnat in acelasi interval al anului trecut 640 milioane euro), potrivit unui raport publicat astazi pe site-ul institutiei.

Sonae Sierra, profit net de peste 11 ori mai mare

Sonae Sierra, dezvoltator international de centre comerciale, a inregistrat in primele noua luni ale anului 2014 un profit net de 59,8 milioane euro, de 11,72 ori mai mare decat cel consemnat in intervalul similar din 2013 5,1 milioane euro), potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Grupul UniCredit, profit net cu 81,3% mai mare

Grupul bancar italian UniCredit a inregistrat, in primele 9 luni din acest an, un profit net de 1,8 miliarde euro, cu 81,3% mai mare decat cel consemnat in intervalul similar din 2013, potrivit unui raport publicat astazi pe site-ul propriu.

Eurobank, proprietarul Bancpost, are pierderi de 92,5 mil. euro in Romania

Eurobank, proprietarul Bancpost, a constituit in trimestrul al treilea provizioane pentru credite neperformante in Romania in valoare de 104 milioane de euro, iar pierderile la noua luni au atins 92,5 milioane de euro, reiese din datele publicate in.

Glasscorp, investitie de 65 mil. euro intr-o fabrica de geamuri la Buzau

Glasscorp, companie care face parte din grupul Sisecam din Turcia, a inaugurat la inceputul lunii noiembrie o fabrica de geamuri pentru autoturisme la Buzau, valoarea totala a proiectului fiind de 65 mil. euro, cofinantat printr-o schema de ajutor de.

Un grad de utilizare de 80% al medicamentelor generice ar aduce economii de 100 mil. euro

Cresterea utilizarii medicamentelor generice de la 65% la 80% ar aduce economii de 100 de milioane de euro pentru pacienti si sistemul public de sanatate, a declarat luni Laurentiu Mihai, directorul executiv al Asociatiei Producatorilor de Medicamente.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )