Libnet.ro
UNICEF

00:07

intrevederea dintre Basescu, Van Rompuy si Barroso s-a incheiat. Ce cerut presedintele Romaniei la Consiliul European

Antena3 Antena3,
intrevederea dintre Basescu, Van Rompuy si Barroso s-a incheiat. Ce cerut presedintele Romaniei la Consiliul European

Intrevederea de lucru a presedintelui Traian Basescu pe tema bugetului UE 2014-2020 cu Herman Van Rompuy - presedintele Consiliului European si Jose Manuel Barroso - presedintele Comisiei Europene s-a incheiat,. continuă pe Antena3

intrevederea dintre Basescu, Van Rompuy si Barroso s-a incheiat dupa o jumatate de ora de discutii

Intrevederea de lucru a presedintelui Traian Basescu pe tema bugetului UE 2014-2020 cu Herman Van Rompuy - presedintele Consiliului European si Jose Manuel Barroso - presedintele Comisiei Europene s-a incheiat,.

intrevederea dintre Basescu, Van Rompuy si Barroso s-a incheiat. Ce a cerut presedintele Romaniei la Consiliul European

Intrevederea de lucru a presedintelui Traian Basescu pe tema bugetului UE 2014-2020 cu Herman Van Rompuy - presedintele Consiliului European si Jose Manuel Barroso - presedintele Comisiei Europene s-a incheiat,.

VIDEO. intalnire Basescu - Van Rompuy: Presedintele Ramaniei ar fi cerut cresterea cu ...

Presedintele Traian Basescu a cerut in mod imperativ in timpul intilnirii de joi cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, cresterea semnificativa a alocarilor pentru platile directe pentru fermierii romani, spun surse europene citate de HotNews. ro. Basescu vizeaza cresterea platii la hectar cu cel putin 50% fata de nivelul actual. Intrevederea de lucru a presedintelui Traian Basescu pe tema bugetului UE 2014-2020 cu Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European, si .

Traian Basescu, intrevedere cu van Rompuy si Barroso: Presedintele ar fi cerut 50% in plus la platile la hectar

UPDATE 14:15: Potrivit unor surse europene, Traian Basescu a cerut in mod imperativ la intrevederea cu Herman Van Rompuy cresterea semnificativa a alocarilor pentru platile directe pentru fermierii romani,.

Van Rompuy si Barroso se vor intalni cu fiecare participant la Consiliul European pe tema ...

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, spune ca absenta unui acord pe tema bugetului UE ar fi daunator pentru toti membri si de aceea, impreuna cu presedintele CE, se va intalni separat cu fiecare dintre liderii statelor UE. El a adaugat ca a luat in calcul prelungirea lucrarilor, potrivit Mediafax. Van Rompuy a trimis membrilor Consiliului invitatia pentru summit-ul extraordinar prevazut pentru 22-23 noiembrie. In document, el spune ca membrii Consiliului trebuie sa ajunga la .

Van Rompuy si Barroso se vor intalni cu toti liderii europeni inainte de Consiliul European

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, si presedintele CE, Jose Manuel Barroso, se vor intalni, incepand de marti, cu toti liderii europeni, pentru a preveni un esec la Consiliul European, transmite Realitatea. net.

Bogdan Oprea: Barroso sustine propunerea Van Rompuy de buget UE 2014-2020.

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, afirma ca in cadrul negocierilor privind bugetul UE 2014-2020 propunerea de alocare a lui Herman Van Rompuy este sustinuta si de presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, potrivit Mediafax. Facem precizarea ca aceasta noua propunere de constructie a cadrului financiar multianual al Uniunii Europene este sustinuta in acest moment si de presedintele Consiliului European, domnul Herman Van Rompuy, si de presedintele .

LIVETEXT Presedintele CE, Jose Manuel Barroso, sustine propunerea Van Rompuy. Se asteapta o noua reducere a bugetului multianual al UE. Germania nu exclude un esec

Cei 27 de sefi de stat si de guverne au Uniunii Europene incep joi la Bruxelles un summit maraton in incercarea de a ajunge la un compromis asupra bugetului multianual 2014-2020, dar niciun acord nu va putea fi obtinut fara sacrificii din partea taberelor care s-au conturat pana in prezent, noteaza AFP. 20 Presedintele CE, Jose Manuel Barroso, sustine propunerea Van Rompuy. Se asteapta o noua reducere a bugetului multianual al UE12:50 Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande se vor intalni joi inaintea debutului formal al summitului european, a anuntat palatul Elysee, pe site-ul sau.

Negocierile pentru bugetul UE: Traian Basescu are o intilnire cu Herman van Rompuy joi dimineata

Presedintele Traian Basescu are o intilnire cu Herman van Rompuy joi dimineata, la ora 11. 00 ora Bruxelles-ului), potrivit programului oficial al delegatiei Romaniei la Consiliulu European. Reamintim ca Traian Basescu a plecat de miercuri in capitala Belgiei, unde joi va incepe unul dintre cele mai tensionate Consilii Europene ale ultimilor ani, dedicat negocierii bugetului UE pe 2014-2020.

LIVETEXT A inceput summitul european consacrat bugetului 2014-2020. Presedintele CE, Jose Manuel Barroso, sustine propunerea Van Rompuy. Se asteapta o noua reducere a bugetului multianual al UE

Cei 27 de sefi de stat si de guverne au Uniunii Europene incep joi la Bruxelles un summit maraton in incercarea de a ajunge la un compromis asupra bugetului multianual 2014-2020, dar niciun acord nu va putea fi obtinut fara sacrificii din partea taberelor care s-au conturat pana in prezent, noteaza AFP. 23:10 A inceput summitul european consacrat bugetului 2014-202022:50 Herman Van Rompuy anunta, pe contul lui de Twitter, ca reuniunea va incepe in jurul orei 2321:30 Franta si Germania cauta in continuare o pozitie comuna pentru negocierile pentru bugetul european.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )