Libnet.ro
UNICEF

14:30

Van Rompuy si Barroso se vor intalni cu fiecare participant la Consiliul European pe tema ...

România Liberă România Liberă,
Van Rompuy si Barroso se vor intalni cu fiecare participant la Consiliul European pe tema ...

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, spune ca absenta unui acord pe tema bugetului UE ar fi daunator pentru toti membri si de aceea, impreuna cu presedintele CE, se va intalni separat cu fiecare dintre liderii statelor UE. El a adaugat ca a luat in calcul prelungirea lucrarilor, potrivit Mediafax. Van Rompuy a trimis membrilor Consiliului invitatia pentru summit-ul extraordinar prevazut pentru 22-23 noiembrie. In document, el spune ca membrii Consiliului trebuie sa ajunga la . continuă pe România Liberă

Van Rompuy si Barroso se vor intalni cu toti liderii europeni inainte de Consiliul European

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, si presedintele CE, Jose Manuel Barroso, se vor intalni, incepand de marti, cu toti liderii europeni, pentru a preveni un esec la Consiliul European, transmite Realitatea. net.

Ponta, despre propunerea lui Van Rompuy, cu 8 miliarde mai putin pentru Romania: Basescu sa ...

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Bistrita, ca propunerea presedintelui Consiliului European privind bugetul UE este cu 8 miliarde mai putin pentru Romania, 400 de euro mai putin pentru fiecare roman, iar presedintele Romaniei, Traian Basescu trebuie sa voteze obligatoriu impotriva acesteia, titreaza mediafax. Propunerea lui Van Rompuy presupune o alocare cu 5 miliarde de euro pe coeziune si 3 miliarde euro pe politica agricola, mai putin decat ceea ce a propus CE, a spus .

Bugetul UE 2014 - 2020: Suflu de optimism la Bruxelles, dupa ce Van Rompuy a anuntat o noua propunere. Toata lumea poate bloca. Dar a bloca inseamna ca nu va exista nimic - presedintia cipriota

O noua propunere de compromis urmeaza a fi prezentata de presedintele Uniunii Europene Herman Van Rompuy pentru a inlatura liniile rosii dintre state si pentru a debloca un acord asupra bugetului multianual 2014-2020 in cadrul summitului european de joi si vineri, a anuntat marti presedintia cipriota a UE, scrie AFP. Franta a respins deja propunerea lui Herman Van Rompuy de a reduce cu 25,5 miliarde de euro, dintre care 22 de miliarde in ajutoare directe, iar Italia anunta ca este pregatita sa blocheze un acord asupra bugetului daca acesta nu este echitabil sau este contrar inereselor sale. Leonard Orban: Romania, discriminata de un articol al bugetului Van Rompuy care leaga rata de absorbtie de alocarile viitoare EurActiv).

Leonard Orban: I-am transmis lui Van Rompuy ca Romania e discriminata de corelarea coeziunii cu absorbtia

Ministrul Afacerilor Europene Leonard Orban a declarat, marti, la Bruxelles, ca i-a transmis lui Herman Van Rompuy ca Romania considera inacceptabila si discriminatorie corelarea din propunerea sa privind bugetul.

Bugetul UE 2010 - 2020: Suflu de optimism la Bruxelles, dupa ce Van Rompuy a anuntat o noua propunere. Toata lumea poate bloca. Dar a bloca inseamna ca nu va exista nimic - presedintia cipriota

O noua propunere de compromis urmeaza a fi prezentata de presedintele Uniunii Europene Herman Van Rompuy pentru a inlatura liniile rosii dintre state si pentru a debloca un acord asupra bugetului multianual 2014-2020 in cadrul summitului european de joi si vineri, a anuntat marti presedintia cipriota a UE, scrie AFP.

Leonard Orban: Romania, discriminata de un articol al bugetului Van Rompuy care leaga rata de absorbtie de alocarile viitoare

Romania considera inacceptabil continutul paragrafului 45 din propunerea de buget a presedintelui Herman Van Rompuy, care stabileste o legatura intre alocarile viitoare pentru politica de coeziune si rata de absorbtie din perioada 2007-2011, ce afecteaza doar tara noastra, a declarat marti, la Bruxelles, ministrul afacerilor europene Leonard Orban, dupa reuniunea Consiliului Afaceri Generale CAG), transmite Agerpres.

Leonard Orban: Romania, discriminata de un articol al bugetului Van Rompuy, care leaga rata ...

Romania considera inacceptabil continutul paragrafului 45 din propunerea de buget a presedintelui Herman Van Rompuy, care stabileste o legatura intre alocarile viitoare pentru politica de coeziune si rata de absorbtie din perioada 2007-2011, ce afecteaza doar tara noastra, a declarat marti, la Bruxelles, ministrul afacerilor europene Leonard Orban, dupa reuniunea Consiliului Afaceri Generale CAG), scrie Agerpres. Ministrul roman al afacerilor europene precizeaza ca a ridicat aceasta problema .

Rajoy: Documentul prezentat de domnul Van Rompuy ne pare pur si simplu inacceptabil

Premierul Spaniei, Mariano Rajoy, a catalogat drept inacceptabila propunerea presedintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy, de a reduce cu 75 miliarde euro bugetul european, arata HotNews. ro.

Bugetul european 2014-2020: Premierul Spaniei considera propunerea lui Van Rompuy drept inacceptabila

Premierul Spaniei, Mariano Rajoy, a catalogat sambata drept inacceptabila propunerea de reducere cu 75 miliarde euro a bugetului european inaintata de presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, potrivit AFP.

Liderii europeni nu sunt de acord cu propunerea de buget al UE formulata de Herman Van Rompuy

Liderii europeni nu vad cu ochi buni propunerea presedintelui Consiliului European, Herman Von Rompuy, cu privire la reducerea de 75 de miliarde de euro a bugetului european pentru perioada 2014- 2020. Mai exact.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )