Libnet.ro
UNICEF

18:15

Inundatii in Texas: Barack Obama a declarat stare de calamitate majora. Potopul a provocat 22 de victime (FOTO)

B1 B1,
Inundatii in Texas: Barack Obama a declarat stare de calamitate majora. Potopul a provocat 22 de victime (FOTO)

Barack Obama a declarat stare de calamitate majora in Texas, deblocand ajutoare federale. Indundatiile au produs 22 de victime, iar meteorologii au emis avertismente de inundatii si pentru sambata, informeaza. continuă pe B1

CALAMITATE MAJORA in Texas. 22 de oameni au murit in urma inundatiilor

Presedintele Barack Obama a declarat stare de calamitate majora in statul Texas, unde 22 de persoane au murit in urma unor inundatii.

Autoritatile au declarat stare de CALAMITATE MAJORA in Texas

Presedintele Barack Obama a declarat stare de calamitate majora in statul Texas, unde 22 de persoane au murit in urma unor inundatii, iar meteorologii au emis mai multe avertismente de inundatii pentru.

Barack Obama, un nou gest de apropiere fata de Cuba: Presedintele SUA a vizitat Sanctuarul Fecioarei Caritatii (VIDEO)

Barack Obama a facut o vizita la un altar al comunitatii cubaneze din Miami, la Sanctuarul Fecioarei Caritatii, scrie USA Today. Presedintele Statelor Unite a stat de vorba cu americani de origine cubaneza, care.

Barack Obama s-a intalnit cu familia lui Steven Sotloff, jurnalistul decapitat de Statul Islamic in septembrie 2014

Presedintele american Barack Obama s-a intalnit joi cu familia jurnalistului americano-israelian Steven Sotloff, decapitat de gruparea Statul Islamic in septembrie 2014, informeaza AFP, citand un anunt al.

Oferta inedita pentru mana fiicei lui Barack Obama: Un tanar ii ofera presedintelui 50 de vaci, 70 de oi si 30 de capre

50 de vaci, 70 de oi si 30 de capre pentru mana fiicei lui Barack Obama. Un avocat kenyan a marturisit ca s-a indragostit de Malia, fiica cea mare a presedintelui american pentru care e dispus sa ofere o.

Oferta inedita pentru mana fiicei lui Barack Obama: Un tanar ii ofera presedintelui 50 de vaci, 70 de oi si 30 de capre

50 de vaci, 70 de oi si 30 de capre pentru mana fiicei lui Barack Obama. Un avocat kenyan a marturisit ca s-a indragostit de Malia, fiica cea mare a presedintelui american pentru care e dispus sa ofere o mica.

Fiica cea mare a lui Barack Obama, evaluata la 50 de vaci, 70 de oi si 30 de capre

Un avocat kenyan a marturisit ca s-a indragostit de Malia, fiica cea mare a presedintelui american Barack Obama, caruia ii ofera 50 de vaci, 70 de oi si 30 de capre pentru a accepta sa i-o dea de sotie,.

Purtatorul de cuvant al Kremlinului: Moscova nu va raspunde declaratiei presedintelui Barack Obama referitoare la cresterea agresivitatii ruse in Ucraina

Kremlinul nu va reactiona la dupa declaratia presedintelui american Barack Obama in care a afirmat ca atitudinea Rusiei fata de Ucraina este din ce in ce mai agresiva, a afirmat Purtatorul de cuvant al.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )