Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ioan Cabulea, numit de Victor Ponta secretar general adjunct in MAI, la 2 zile dupa ce a fost demis din acelasi minister

B1 B1,
Ioan Cabulea, numit de Victor Ponta secretar general adjunct in MAI, la 2 zile dupa ce a fost demis din acelasi minister

Chestorul Ioan Cabulea, inlocuit marti in postul de secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, de Anghel Andreescu, a fost instalat de premierul Victor Ponta pe functia de secretar general . continuă pe B1

Chestorul Ioan Cabulea a fost instalat de Ponta pe functia de secretar general adjunct in MAI.

Chestorul Ioan Cabulea, inlocuit marti in postul de secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor MAI), de Anghel Andreescu, a fost instalat de premierul Victor Ponta pe functia de secretar general adjunct in acelasi minister, potrivit Mediafax. Ca secretar de stat, Ioan Cabulea coordona, din mai, Departamentul Ordine si Siguranta Publica din cadrul ministerului. Chestorul general de politie Anghel Andreescu, fost sef al Jandarmeriei, a mai lucrat ca secretar de stat in MAI, .

Fostul sef DAE Adrian Ciocanea (PNL), numit de Ponta secretar de stat la Ministerul Economiei.

Fostul sef al Departamentului pentru Afaceri Europene DAE) din Guvernul Tariceanu, Adrian Ciocanea PNL), a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar de stat la Ministerul Economiei, informeaza Mediafax. Ciocanea conduce Comisia pentru Afaceri europene din cadrul PNL. El va prelua postul ramas vacant dupa eliberarea din functie a lui Nicolae Rotileanu.

Ioan Cabulea, secretar de stat in MAI, schimbat din functie inainte de alegeri.

Chestorul Ioan Cabulea a fost retras din functia de secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor MAI), postul acestuia fiind preluat de Anghel Andreescu, a anuntat, marti, ministrul de resort, Mircea Dusa, potrivit Mediafax. Ministrul a precizat ca decizia de inlocuire a fost semnata de premierul Victor Ponta. Ioan Cabulea coordona, din mai, Departamentul Ordine si Siguranta Publica din cadrul ministerului. Chestorul general de politie Anghel Andreescu a mai lucrat ca .

Ioan Cabulea, secretar de stat in MAI, a fost demis. in locul lui a fost numit Anghel Andreescu

Secretarul de stat din MAI Ioan Cabulea a fost demis marti, in locul lui fiind numit Anghel Andreescu, fost sef al Jandarmeriei Romane. Schimbarea era, de altfel, asteptata inca de saptamana trecuta. Ioan.

Ioan Cabulea, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din MAI, schimbat din functie

Seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din Ministerul Administratiei si Internelor, chestorul principal de politie Ioan-Nicolae Cabulea, cu functie de secretar de stat in MAI, a fost schimbat din functie. Anuntul a fost facut de ministrul de Interne, Mircea Dusa, marti, dupa sedinta de guvern.

Dusa: Ioan Cabulea a fost schimbat din functie prin decizia premierului

Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a afirmat: Secretarul de stat din M. , Ioan Cabulea, a fost schimbat in urma dosarului referendumului. Ioan Cabulea a fost schimbat din functie prin decizia premierului.

Victor Ponta, deranjat in sedinta de guvern de telefonul unui secretar de la Agricultura: V-am dat prea multi bani la rectificare!

Premierul Victor Ponta a fost deranjat in timpul sedintei de guvern de marti de un telefon lasat deschis, care apartinea unui secretar de stat de la Agricultura. Victor Ponta a facut o aluzie ironica la.

Victor Ponta a eliberat din functie un secretar de stat si un consilier din propria cancelarie

Premierul Victor Ponta a semnat, luni, decizia de a ii elibera din functie pe Nicolae Rotileanu, secretar de stat in Ministrul Economiei si pe Liviu Harbuz, consilier de stat in propria sa cancelarie. Atat Rot.

Victor Ponta: La Oltchim s-au comis fapte de natura penala

In cazul Oltchim s-au comis fapte de natura penala, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, care si-a exprimat speranta ca Parchetul si prim-adjunctul procurorului general al Parchetului de pe langa inalta.

Procurorul general adjunct al SUA se intalneste cu Basescu. ...

James Cole, procurorul general adjunct al SUA, a sosit in aceasta seara la Bucuresti pentru a fi alaturi de ambasadorul Mark Gittenstein. Cei doi oficiali americani vor organiza un eveniment special pentru a 523;ntampina 523;mpreuna rezultatele competitiei dintre Barak Obama si Mitt Romney pentru presedintia SUA. Inainte, insa, cel mai probobabil la ora 19,00, Cole 523;i va face o vizita lui Traian Basescu, la Cotroceni. Este o 523;ntalnire protocolara in care, 523;n general, subiectul va fi axat pe .

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )